What?! Blac Chyna set med ny fyr og ingen forlovelsesring

Er det helt slut mellem Blac Chyna og Rob Kardashian nu?
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Kærlighedsdrama er åbenbart noget der hører Kardashian-navnet til. Er du helt opdateret på det nyeste drama mellem Kourtney og Scott?

Blac Chyna og Rob Kardashian er ikke just kendt for at have et roligt og dramafrit forhold. 

Lige nu virker deres forhold meget usikkert, efter at Chyna blev opdaget i at hygge sig med en anden mand end sin forlovede til en Superbowl fest. I denne sammenhæng gik rygtet på, at Robs søstre havde hyret en privatdetektiv til at fange Chyna i at være deres bror utro.

Det lader dog ikke til, at det kræver en dygtig detektiv til at holde øje med, hvad Blac Chyna går rundt og laver. Nu er Chyna igen blevet set offentligt med en mand, som ikke er Rob Kardashian, og hun virker ikke til, at være nervøs for at blive opdaget.

I følge x17online lavede Blac Chyna noget af en entré i sin bemærkelsesværdige lilla Lamborghini, på vej ud for at spise frokost med en ukendt mand. Ikke nok med at hun var ude at spise med en anden mand, så blotter Chyna sin nøgne ringefinger flere gange, ved indiskret at tage sin hånd op til sit ansigt. Det virker altså som om, at hun bevidst vil vise pressen, at hun ikke har sin forlovelsesring på. I vidoen nedenfor kan du selv bedømme, om du tror, at det er med vilje.

 

Se også

Nyeste historier
 Ad