Vores yndlings Paradise-piger

Listen er lang - men her er 5 bud på paradiso-piger, vi aldrig glemmer

Der er ikke noget som et godt gensyn med Paradise-favoritter, som vi aldrig kan få nok af.

Vi har udvalgt 5 paradisoer, som på hver sin måde har slået sit navn fast. Vi har helt sikkert glemt en hel masse - hvem synes du, vi mangler?

 

Amalie Sziegthy

Vi kommer ikke uden om Amalie. Hun brillierede 6. sæson af Paradise Hotel med alt fra sprogblomster til svømmeuheld. Hun havde desuden en helt klar idé om, hvorfor hun stillede op i Paradise Hotel: "Jeg vil bare gerne være kendt og berømt, og der er ”Paradise Hotel” bare et godt skridt på vejen.”

Se det populære klip ovenfor, hvor Amalies elitesvømningsskills bliver sat på prøve.

 

Susan Kirstine Nielsen

Susan K var en stor personlighed i sæson 4 og 6 af Paradise Hotel. Her formåede hun at være nøgen flere gange, hvilket var til stor glæde for både de mandlige deltagere og seere.

 

Sandra Rud Gaasedal

Sandra, Sandra, Sandra. Hun bidrog både med humor og en uendelig trang til pandekager. Først troede man, at hun var en dum blondine, men Sandra overraskede alle, og endte i finalen med Nicholas. Her snørrede han hende dog, men har senere foræret hende et kørekort.

 

Mascha Vang

Mascha Vang var med i den allerførste sæson af Paradise Hotel, hvor hun sammen med Paradise-kæresten, Mick, nåede hele vejen til finalen. De blev dog slået på målstregen af Dorthe og Benjamin. Mascha Vang gjorde sig bemærket med sine silikonebryster og blonde lokker.

 

Sandy Esko

Sandy var med i sidste sæson af Paradise Hotel, og gjorde sig ligeledes bemærket som årets brystbombe. Sandys taktik var at lade de andre tro, at hun var en dum blondine, hvilket vist lykkedes meget godt.

 

Men hvem er vores yndlings Paradise-mænd? Find ud af det lige her!

 

Se desuden alle 10 sæsoners vindere af Mr. og Miss. Paradise:

Paradise Hunks: Se alle vinderne af Mr. Paradise

Hot: Se Miss Paradise fra alle 10 sæsoner

Se også

Nyeste historier
 Ad