Vores yndlings Paradise-fyre

Listen er lang - men her er 5 bud på paradiso-mænd, vi aldrig glemmer

Der er ikke noget som et godt gensyn med mandlige Paradise-favoritter, som vi aldrig kan få nok af.

Vi har udvalgt 5 paradisoer, som på hver sin måde har slået sit navn fast. Vi har helt sikkert glemt en hel masse - hvem synes du, vi mangler?

 

Patrick Smith

Bøsse-Patrick var med til at gøre den sjette sæson af Paradise Hotel farvestrålende og humoristisk. Især hans humor kunne nå langt ud, da vi tør vove at påstå, at hans grin alene var det mest karakteristiske i hele Paradise Hotels historie.

Se klippet ovenfor og få en god griner over Patricks grin.

 

Mads Gleager

Gleager - også kaldet Mr. Boombastic - formåede at komme i kanen med samtlige hunkøn på hotellet. Han var fuld af charme og selvtillid, og så var han heller ikke bleg for at vise sine følelser.

 

 

Peter Birch

"Ulven Peter han kan li' nam nam" - Peter Bellis sang "Ulven Peter" forfulgte Peter Birch gennem hele sæson 6. Peter er endnu en charmør på listen, da han med et enkelt træk på smilebåndet kunne nedlægge ethvert kvindemenneske på en meters afstand. Amalie Szigethy vandt dog ulvehjertet.

 

Nichlas Jensen

Søde, søde Nichlas glemmer man heller ikke bare. Nichlas smeltede allerede i sæson 7 pigehjerter, og det var derfor et kærkomment gensyn, da han dukkede op igen i sæson 9.

 

 

Sebastian Patrikios

Sebastian - også kaldet Grækeren - var med i sæson 7, og vendte tilbage igen i sæson 8. Rygtet gik på, at han var særdeles veludrustet, hvilket fik flere piger til at blive en smule røde i kinderne.

 

 

Tag desuden et kig på vores yndlings Paradise-piger lige her!

 

Se alle 10 sæsoners vindere af Mr. og Miss. Paradise:

Paradise Hunks: Se alle vinderne af Mr. Paradise

Hot: Se Miss Paradise fra alle 10 sæsoner

 

Se også

Nyeste historier
 Ad