Vind et smukt ur fra Sy Lee's kollektion!

Deltag i konkurrencen her
Vind et smukt ur fra Sy Lee's kollektion!
Foto: Patrick Svilling

(Reklame) 

Den danske realitystjerne Sy Lee, der er kendt fra programmer som "Fristet" og "Divaer i Junglen", har designet en super smuk kollektion af ure i samarbejde med det danske firma 'S.lemaire'. Og nu har du muligheden for at vinde et af dem! 

Præmien har en værdi på op til 1099 danske kroner, og det eneste du skal gøre for at deltage i vores konkurrence, det er at svare rigtigt på spørgsmålet i konkurrenceformularen længere nede på siden. 

Hvis du ender med at blive den heldige vinder, så må du frit vælge et ur fra Sy Lee's kollektion, som du kan se lige her

Vinderen af konkurrencen bliver trukket torsdag d. 5. januar 2017, og vedkommende ved få besked via mail. 

Sy Lee fortæller til JuicyPlay, at han længe har haft en fetisch for ure, og at han ofte er blevet spurgt ind til de accessories, han har båret på den røde løber. Dette har inspireret ham til at lave sit eget design. 

Sy Lee har desuden valgt, at man ved køb af hans ure støtter Julemærkefonden. Dette er der en særlig grund til, at Sy Lee har besluttet. 

- Julemærkefonden har hjulpet mig selv på rette spor. Jeg havde spiseforstyrrelse som barn, og jeg blev mobbet meget, så de har styrket mig og givet mig gode råd på vejen i livet, siger Sy Lee til JuicyPlay. 

Deltag i konkurrencen her 

Du kan læse mere om Sy Lee's kollektion på hans blog Sylee.dk

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad