Vild forvandling: Se Paradise-Malenes nye hårfarve

Malene er ikke længere blondine

Videoen øverst: Dengang Malene deltog i Paradise Hotel, klædte hun sig ud som Pamela Anderson. Se eller gense det sjove klip, hvor Malene er nødt til at snyde lidt med størrelsen på sine bryster for at komme til at ligne Pamela.

Malene Sandgaard fra Paradise Hotel sæson 9 er kendt for sit blonde hår, men det er fortid nu. Hun har nemlig skiftet de lyse lokker ud med brune. Det afslører hun på sin Instagram profil.

Hvad der skyldes denne nye forvandling, fortæller hun intet om, men da hun tidligere på sin blog har fortalt om, hvordan hun har måtte kæmpe med de lyse lokker, som havde tendens til at blive slidte og ødelagte, kunne man gætte på, at hun måske er blevet træt af besværet og derfor vil prøve noget nyt?

Vi på JuicyPlay synes, at Malenes hårvandling er super flot, og vi glæder os til at se flere billeder af Malene som brunette! 

 

Se det flotte nye look her: 

 

Nu som brunette 👸🏽 #skalvænnemigtildenheremoji

A post shared by Malene Sandgaard (@malenesandgaard) on

Se også det her sjove klip fra Paradise Hotel sæson 9, hvor Malene "bitchfighter" mod Nathja  

 

En anden Paradiso, der for nyligt har fået nyt look, er Kasper (Fløde) fra sæson 12. Her er det dog ikke håret, der er blevet ændret på. Paradise-Kasper har derimod fået lavet ansigtspiercinger! Se dem i videoen her  

Se også

Nyeste historier
 Ad