Ugens blogger Inez

Inez Gavilanes er med i det nye program, hvor hun bliver udsat for udfordringer i junglen. - Og så er hun Ugens blogger på JuicyPlay

Videoen øverst: Jeg er en celebrity - få mig væk herfra har premiere i aften!

Inez Gavilanes

Hej alle jer, der læser med her på Juicy Play.

 

I aften er der premiere på programmet I´m a celebrity, få mig ud herfra, på TV3. Jeg var en af de heldige deltagere, der var med i Syd Afrikas jungle og har nu fået lov at blogge her i den kommende uge. Jeg vil tage jer med bag kulissen i mit liv som i denne uge blandt andet står på bogskrivning, kursus og forlagsfest.

 

Se også: Inez Gavilanes Blå bog: Min kæreste - og Kira Eggers - er mit største idol

 

Inez Gavilanes På en solseng i Syd Afrika, før vi forlod civilisationen.

 

Lige netop i disse dage lægger jeg sidste hånd på min kommende bog, Hej smukke, som kommer til juni. Den handler om naturlig skønhed og er fuld af opskrifter på ting der fremhæver og forstærker både indre og ydre skønhed. Der er alt lige fra læbepomader og badebomber til yoga og skønhedssøvn og mit håb er, at den vil motivere alle der læser den til at blive ven med deres spejlbillede. Det er så ærgerligt at gå og hetze sig selv for en skæv næse eller en delle på maven, når man i stedet kan fokusere på de smukke øjne, eller den flotte talje man har… Det er blevet noget af en mærkesag for mig, alt det her med at elske sig selv, som man er, og det skinner tydeligt igennem i bogen.

 

Forleden var jeg til møde på forlaget, hvor vi talte om hver eneste side i bogen. Nu er min opgave at kigge alt materialet igennem igen, for at finde de steder, hvor der er noget, der skal laves om. 

Inez Gavilanes Der tjekkes layout og grafik på bogen Hej smukke.

 

Inez Gavilanes

De sidste billeder til bogen lægges op til grafikeren

 

Derudover skal jeg også have sendt et oplæg af sted om de næste bøger jeg gerne vil skrive. Så kan min redaktør kigge på dem og tage dem med på et møde, hvor forlaget beslutter om de vil udgive dem. Den ene bog er antaget, så den skal vi sådan set bare finde en form på, før jeg kan gå i gang. Den anden er en helt ny idé jeg har fået, så jeg aner ikke om den går igennem. Derfor vil jeg selvfølgelig gøre mig rigtig umage for at det lykkes og fordi det er endnu en gør-det-selv-bog, skal jeg både lave nogle produkter, tage billeder og skrive en forklarende tekst til. Det hele er noget jeg elsker at gøre men jeg er under noget af et tidspres. Oplægget skal sendes i dag, hvis det skal nå med på mødet i morgen og det er desværre ikke det eneste jeg har på programmet.

 

Jeg har også et par møder i Roskilde kommune, hvor jeg har været tilknyttet som coach og mentor de sidste tre år, og så skal jeg gøre klar til i aften hvor jeg skal se I´m a celebrity, få mig ud herfra, sammen med familien.

 

Så det var rigtig dumt at jeg i valgte at daske til vækkeuret da det ringede klokken 7, i stedet for at stå op, som jeg havde planlagt. Men så må jeg bare løbe ekstra stærkt resten af dagen.

 

Se flere indlæg fra ugens blogger

 

 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad