Türker fra sæson 8: Jeg bliver stadig genkendt rigtig meget

Efter Paradise har Türker blandt andet startet sit eget tøjbrand - se mere her

Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?

Lige efter Paradise Hotel, nød jeg alt det der kom efterfølgende. Som opmærksomhed, bartenderjobs, eventjobs osv. Men lige nu har jeg startet mit eget tøjbrand, som jeg kalder for Denkey. Det har jeg sammen med en af mine rigtig gode venner. Vi står selv for design og marketing og det går strålende med det!

Paradise Hotel 8

Startcastet i Paradise Hotel 8

SE OGSÅ: Se de bedste øjeblikke med Tina Maria fra Paradise 8

SE OGSÅ: Best of Pernille og hendes hjemmelavede ord

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

Utroligt nok så bliver jeg stadig genkendt, endda rigtig meget! Jeg må have gjort et rigtig godt indtryk. Men det er ikke så overdrevet mere, men jeg kan da se ud af øjenkrogen at folk hvisker, når jeg går forbi, især nu når mit navn starter med T, så kommer de tit til at sige det lidt højt.

 

Se det sjove klip, hvor Türker er i boblebad med Linse og de to andre mødre på Paradise Hotel

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Der er slet ikke noget, jeg fortryder ved min deltagelse! Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv! Men hvis jeg skulle sætte en finger på noget negativt, så er det min "fodboldkarriere", da jeg meldte mig til Paradise var jeg på kontrakt i Horsens, men jeg havde fået en korsbåndsskade, og jeg fik derfor af vide, at de ikke ville forlænge min kontrakt. Så i stedet for at satse på en videre karriere indenfor fodbold, meldte jeg mig til Paradise Hotel og det kan jeg måske godt fortryde nogle gange.

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Det er sjovt, dem som siger, man ikke kan få job efter Paradise.. Jeg har fået 3 jobs efter min deltagelse. Jeg arbejder i FitnessWorld, jeg er pædagogmedhjælper i en ungdomsklub, og så er jeg fodbolddommer! Folk de snakker og snakker, de siger bare ting, som de har hørt fra andre. Det er sådan en ond cirkel og det er faktisk dem, jeg har mest ondt af! Det hele handler i bund og grund om, hvordan dit førstehåndsindtryk er, og din udstråling og personlighed, så er resten lige meget!

 

Inden Türker tjekkede ind på Paradise Hotel, blev han interviewet om sig selv. Hør ham fortælle, hvorfor han meldte sig til programmet her.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Jeg snakker ikke rigtig med nogle af de andre, udover hvis jeg lige møder dem i byen eller lignende. Den eneste jeg sådan har reelt kontakt til, det er Julian. Han er nu også en dejlig gut, en man altid kan skrive til, når det er man har brug for noget, eller bare vil snakke.

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

Min fremtidsplaner er at få mit tøjmærke Denkey (www.denkey.dk) til at blive endnu større!

 

Se hvordan det går med flere af de tidligere Paradisoer her: 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad