Szhirley: Silas er lige så hot som Patrick Swayze!

Se de kendte på den røde løber til premieren på Dirty Dancing - the musical

Basim

Hvad er dit forhold til Dirty Dancing?

"Jeg har et ekstremt kort forhold til Dirty Dicing – jeg har lige mødt Dirty Dancing. I går aftes så jeg filmen for første gang. Og jeg skammer mig lidt over det.  Måske ikke en film, jeg vil se igen, for at være helt ærlig. Men jeg håber det vil være en musical, jeg vil se igen. Jeg blev lidt forelsket i Baby – hun er toplækker! Altså ikke Mathilde Norholt-lækker, men hun var lækker!

Men igen, jeg er fra 1992 og det er bare begrænset, hvor meget Dirty Dancing jeg har kunnet nå at se. Men jeg glæder mig sindssygt meget til at se det i aften.

Bare til info – jeg ude af landet i næste uge, tager L.A. for at arbejde på mit nye album!"

Basim

 

Christiane

Hvad er dit forhold til Dirty Dancing?

"Overraskende nok, bryder jeg mig ikke særlig meget om at se film mange gange, så jeg tror kun, jeg har set den to gange. Den scene jeg husker bedst, er en dansescene i filmen, hvor Penny og Johnny danser ned igennem to rækker af mennesker på hver side. Det forklarede jeg jo sindssygt godt.. haha!

Jeg var for ung til, at synes Patrick Swayze var lækker. For mig var det mere filmen Clueless, der var hot!"

Christiane

 

Szhirley

Hvad er dit forhold til Dirty Dancing?

"Jamen Patrick Swayze var jo flot fyr. Men det kan Silas uden tvivl leve op til - er du vimmer! Jeg så filmen første gang da den kom ud, kan ikke huske hvornår det var, engang i 80’erne?

Soundtracket er helt sikkert et af de bedste, der nogensinde er udkommet. Den scene jeg husker bedst må være den, hvor de er ude i søen, hvor han løfter hende.  Det var et fuldstændigt sindssygt moment, synes man jo!"

 

Anna David

Hvad er du forhold til Dirty Dancing?

"Jeg glæder mig til at se denne fortolkning. Så den gamle er sådan lidt udvisket lige nu.

Jeg har aldrig haft et crush på Patrick Swayze! Jeg egentlig aldrig været sådan mega fan af filmen, derfor er der ikke en scene jeg husker bedst. Måske var jeg for ung dengang og har ikke rigtig set den siden. Jeg var ikke en, der dyrkede den – jeg var nok lidt en outsider på det punkt.. sorry!"

Dirty DancingDirty DancingDirty DancingDirty Dancing

  

Se også

Nyeste historier
 Ad