Søndag

Søndag
Privatfoto

"Så blev det søndag, og sidste afslapningsdag før forberedelserne til en ny tv-serie går i gang :) Den skal optages i Jylland i januar måned, men jeg kan desværre ikke fortælle så meget om den endnu - super klassisk, super irriterende svar I know! Men jeg kan i hvert fald sige, at flere af mine dejlige medspillere fra Heartless også skal være med, og det synes jeg er virkelig skønt!
 
I dag har jeg været på Meyers Deli med min dejlige veninde Kirstine, som faktisk selv var en meget brugt børneskuspiller da hun var yngre :) Hun ved altid præcis hvad det vil sige når jeg snakker om optagelser og castings, og det er simpelthen så rart :) Dog har hun som voksen valgt en anden vej end den usikre og uforudsigelige skuespillervej. Hvis man ikke har en passion og interesse for faget, som kan overkomme al usikkerheden i det, så er det helt sikkert et rigtig godt valg, og jeg forstår hende sagtens... :)


 
Bagefter mødtes jeg med Julie Zangenberg og tog i biffen for at se Hunger Games! Man kommer jo hurtigt til at savne hinanden når man er vant til at gå op og ned af hinanden 12 timer dagligt .. :)
 
Tak fordi I havde lyst til at følge med i min uge! Det har været hyggeligt at dele :)
 
KH Julie"

Se også

Nyeste historier
 Ad