Skandale: Folk raser over Pepsi-reklame med Kendall Jenner!

Av, Kendall får virkelig meget dårlig omtale for det her
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Er du opdateret på Kendalls søster Kylie Jenners kærlighedsliv? Bliv det i videoen øverst

Smukke Kendall Jenner spiller en afgørende rolle i den nye Pepsi-reklame, men nu kunne man forestille sig, at modellen ville ønske, hun aldrig havde sagt ja til at spille hovedrollen i reklamen. Den omtalte reklame har i løbet af få dage har fået så meget kritik, at Pepsi har valgt at undskylde og trække reklamen tilbage. Dette skriver flere medier om, blandt andet det britiske medie Independent.

I reklamen foregår der en demonstration, mens Kendall er på et modeljob. Kendall kigger længselsfuldt efter aktivisterne, hvorefter hun forlader photoshootet og joiner demonstrationen. I slutningen af reklamen rækker Kendall en politimand en Pepsi. Politimanden smiler, aktivisiterne jubler og alt ånder fred og idyl.

Selvom Pepsis hensigt med reklamen har været god, har læksedriks-brandet bestemt ikke fået den respons, de havde håbet på. 

Flere mener, at reklamen er ufølsom over for den politiske situation USA befinder i i øjeblikket, mens andre synes, at reklamen latteliggør hvad rigtige aktivister kæmper for. 

Reklamen er blandt andet svinet brutalt til på Twitter, og Pepsi har derefter valgt at svare med denne tweet:

 

 

 

 

Du kan se den omdiskuterede Pepsi-reklame med Kendall Jenner herunder

 

 

 

Skrevet den 6. april 2017

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad