Se videoen: Justin Bieber disser The Weeknd endnu engang!

Imens blomstrer kærligheden mellem Selena og The Weeknd
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Har du hørt om Selena Gomez og The Weeknds dyre romantiske getaway? Se videoen ovenfor og få historien 

I noget tid har der været amoriner i luften mellen Selena Gomez og The Weeknd og alt tyder nu på, at romancen fortsætter mellem de to. 

Dog er det ikke alle, der virker helt begejstrede for, at forholdet med de to verdensstjerner udvikler sig.

Selenas ekskærste Justin Bieber, kan nemlig åbenbart ikke lade med at komme med spydige kommentarer om "Good for you"-sangerindens nye flamme. 

Bieber er som bekendt lige kommet tilbage på Instragram, og nu har "What do you mean"-sangeren i den grad været aktiv med at 'disse' The Weeknd med livefuktionen på Instagram. 

I et kommentarspor får Bieber et spørgsmål om, hvad hans yndlingssang er i øjeblikket. Til dette svarer Justin sarkastisk: "Starboy" med The Weeknd, hvorefter ham og hans venner bryder ud i hysterisk latter. Det er heller ikke første gang, Justin Bieber har udtalt sig negativt om The Weeknd, og han har dermed gjort det rimelig klart, at han ikke er helt glad for sin ekskærestes forhold til "Earned it"-sangeren.

Bunder dette behov for at kritisere the Weeknd i noget jalousi i forhold til ham og Selena? Imens Bieber disser, slår det i hvert fald gnister mellem Selena og The Weeknd.

I følge Eonline afslører en kilde, at The Weekend har fortalt, at han holder meget af Selena og at han er stolt af at have hende ved hans side, fordi han synes hun er helt vildt smuk. 

Kildens udtalelse er ikke den eneste grund til at tro, at tingene er ved at blive mere seriøse mellem de to turtelduer. Eonline fortæller også, at parret var til Rihannas store Grammy Awards afterparty sammen. Selvom de to sangere ankom hver for sig, er der en insider der har set, at de to kendisser forlod natklubben i samme bil. 

Det lægger altså op til, at hverken Selena eller the Weeknd skal tilbringe Valentinsdag alene. 

Se videoen hvor Justin Bieber disser the Weeknd herunder

 

I love his sarcasm

A post shared by Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker) on

Se også

Nyeste historier
 Ad