Se hvilke stjerner, der har fortrudt film, som de har medvirket i

Hollywood-stjernerne er ikke altid glade for de film, som de har medvirket i...
Se hvilke stjerner, der har fortrudt film, som de har medvirket i
Stella Pictures

Det er ikke altid, at Hollywood-skuespillere er helt tilfredse med de film, som de har medvirket i. Vi har samlet et udpluk af de skuespillere, der har udtrykt, at de har fortrudt nogle af de film, som de har spillet med i. 

 

Megan Fox fortryder sin medvirken i filmen "Transformers". "Det var min første spillefilm, og det var ikke ægte performance. Filmen er ikke dårlig, men jeg er ikke stolt af mit engagement", siger Megan. 

Brad Pitt har ved flere lejligheder talt dårligt om filmen "The Devils Own", hvor han havde en bærende rolle. Brad har endda udtalt til mediet Newsweek, at filmen var en katastrofe! 

 

George Clooney har indrømmet, at han ikke syntes, at filmen "Batman & Robin" var særlig god. Han har endda udtalt, at han var overbevist om, at filmen fik dræbt hele serien! 

 

 Katherine Heigl er bestemt ikke stolt af sin medvirken i komedien "Knocked Up". "Filmen er sexistisk, da den viser kvinder som kedelige og mænd som sjove", har Katherine udtalt. 

 

 

Mark Wahlberg hader alt ved filmen "The Happening" Mark har sagt: "Forbandede træ og planter! Men ingen kan klandre mig for at forsøge at spille professor, jeg var jo alligevel ikke skurk eller poltibetjent".  

Se også

Nyeste historier
 Ad