Se billede: Så cute var Christopher som barn

Han var mindst lige så nuttet dengang, som han er nu
Skrevet af Deniz Jørgensen

Vidste du, at Christoper kalder sig selv en 'Festivalsmand'? Find ud af hvorfor, i videoen ovenfor!

Christopher er nu halvvejs gennem tyverne og kunne i forgårs fejre sin 25-års fødselsdag. 

Denne anledning brugte 'Tulips-sangeren' til at dele et billede på Instagram fra dengang, han var lille, og hvis ikke man synes at Christopher ser sød ud nu, synes man hvertfald, at han så sød ud dengang! 

På trods af Christophers blot 25 somre, har den unge sanger formået at få meget success, og i følge Christopher selv, er han sine fans taknemmelig for det. 

"Ser tilbage på de sidste fem år, som de bedste år af mit liv! Jeg føler mig virkelig taknemmelig! Tak for alle jeres fødselsdagshilsner, og for at gøre mine drømme til virkelighed" skriver en meget glad Christopher på sin Instagram. 

Christophers popularitet afspejler sig bestemt også i hans opslag, der har fået vildt mange likes og kommentarer med fødselsdagshilsner fra fans, der ønsker idolet stort tillykke med fødsesldagen. 

Christophers fans er dog ikke de eneste, der har ønsket ham tillykke, for kæresten Cecilie Haugaard har postet et billede på sin Instagram fra de to turdelduers ferie inden jul, hvor hun ønsker ham tillykke og fortæller, hvor højt hun elsker ham - SÅ sødt!

"Tillykke med fødselsdagen til min yndlingsperson! Du gør min verden lysere og giver mig et smil på læben hver dag - jeg elsker dig mere end alt andet" skriver den søde kæreste på sin Instagram.

Her på Juicy-redaktionen ønsker vi Christopher tillykke med de 25 år! 

 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad