Sandy Esko: Deltagerne fra sæson 1 siger sjove ting

Sandy Esko: Deltagerne fra sæson 1 siger sjove ting
TV3

"Deltagerne fra sæson 1 er sådan lidt underlige," griner Sandy Esko. Sandy, som vandt Paradise Hotel sæson 10, er igang med at se den aller første sæson af Paradise Hotel og morer sig over deltagerne.

"De siger nogle lidt sjove ting. Hør ham her, som siger noget alla: Lad os varme en bolle eller bolle os varme. - Det er da noget af en scorereplik! Men det er så sjovt at se Mascha fra før hun blev kendt. Dengang var hun jo også bare en paradise-deltager."

Sandy lægger også mærke til, at den velkendte Paradise-jargon allerede bliver etableret i de første afsnit. "Den mest slidte replik på Paradise må være 'Jeg stoler 100% på min partner', og den vending bruger de allerede helt fra start." 

Se artiklen: Sådan holder Mascha jul Maschas jul

 

Hvad er den største forskel fra sæson 1 og til i dag?

"De er meget mindre strategiske i sæson 1, og de spiller ikke kun for at vinde. En af pigerne fortæller i introen, at hun er bare er med for at have det sjovt og få nye venner - sådan er det ikke i dag," siger Sandy og uddyber:

"En af dummeste ting, som man kan sige om sin partner er, at han ikke er første valg, men det er der en, som siger i det aller første afsnit."

"De nye sæsoner er vildere. Sæson 1 er sådan lidt mere stille og rolig - der er ikke så mange twists. Det er basic Paradise Hotel," konkluderer Sandy. 

Se hele sæson 1 her: Paradise Hotel sæson 1

 

Hvor meget har du set Paradise Hotel?

"Jeg har set med fra sæson 4. Jeg er 21 år, så jeg var lidt for ung til at se med, da sæson 1 var i TV," fortæller Sandy, som ikke vil ud med præcis, HVOR meget hun har set programmerne. "Jeg vil ikke indrømme, hvor mange gange jeg har set dem! Det er min hemmelighed," slutter Sandy Esko.  

 

Se det hotte galleri med alle vinderne af Miss Paradise: Miss Paradise

 

Se også

Nyeste historier
 Ad