SÅ ER DEN UDE! Hør Biebers nye single

Vi har glædet os så meget til at høre den!
Skrevet af Deniz Jørgensen

Vi har samlet 10 ting om Bieber du måske ikke vidste i videoen ovenfor - test din viden!

Tidligere på ugen offentliggjorde hitmageren Justin Bieber på Instagram, at han ville udgive ny musik, og i nat kunne vi høre hans nye single 'Friends' for første gang. 

Denne sommer havde Bieber æren af at have været featuring på den mest streamede sang 'Despacito' - og mon ikke du har sunget med på den en gang eller to.

Om hans nye sang er lige så god, ved vi ikke, men vi har allerede hørt den, og vi synes den er super fed! Internettet er allerede spækket med memes, der handler om, hvor god sangen er. Bieber har lavet sangen i samarbejde med Bloodpop, og de to har før lavet det store hit 'Sorry' sammen, så det tegner godt.  

I sit nye hit synger han, om at kunne være venner med sin ex, og flere Beliebers er ifølge Daily Mail begyndt at spekulere i, om denne sang måske er henvendt til Selena Gomez. 

"No, we didn't end this so good/But you know we had something so good" synger han blandt andet i sangen, og det passer jo egentlig meget godt på hans forhold til Gomez. Dog er der ingen officielle informationer om, hvem sangen handler. 

Flere fans har joket med, at hvis Bieber benægter, kan Gomez passende svare igen med sin sang 'bad liar', skriver Daily Mail.

Hør sangen herunder, og vurdér selv! 

 

 

New music. Thursday noon

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad