Rikke Gøransson giver kæmpe kærlighedserklæring til kæresten

#Relationshipgoals

Pssst... I videointerviewet øverst kan du høre historien om, hvordan Rikke og Mads blev kærester dengang for et år siden 

I går var det valentinsdag, og det blev fejret af kærestepar verden over. Også blandt de kendte stod dagen på ekstra kærlighedserklæringer. 

En af de sødeste vi har spottet er den smukke Paradise-værtinde Rikke Gøranssons.

Rikke er kærester med den 7 år yngre skuespiller Mads Madsen, som hun hyldede med en Instagram-post i anledning af den romantiske mærkedag. I opslaget markerede hun samtidig, at de nu har været sammen i et helt år. 

"❤️ 1 ÅR i dag . Jeg er så SKIDE MEGA heldig og taknemmelig for at vi to har hinanden. TAK fordi du elsker mig, selv på mit laveste, og når jeg ikke fortjener det. Der er intet der føles mere hjemme end i dine store arme, på dit varme bryst til rytmen af dit stærke hjerteslag. At blive mødt af dine milde, trætte øjne hver morgen, er en sikker opiode for min rastløse sjæl 💋 #jegvælgerdig", skrev Rikke på Instagram. 

På Mads' Instagram kan man se, at parret samtidig fejrede dagen med en romantisk date, og på hans billede ligner det, at Rikke blev forkælet med en smuk rose.

 

For præcis et år siden fejede prinsessen her benene væk under mig ❤ Tak for dig!

A post shared by Mads Madsen (@_madsmadsen) on

Det virker da også som om, at parret er rigtig glade for hinanden, og der er sket meget mellem dem i det år, de har været kærester. Parret er blandt andet flyttet sammen.  

Stort tillykke med årsdagen og med kærligheden til Rikke og Mads. 

Har du også oplevet noget romantisk på valentinsdag? Del din historie i kommentarfeltet 

Se også denne sjove video, hvor Philip May fra Paradise Hotel sæson 11 (og snart 13!) lægger an på Rikke Gøranssons kæreste Mads 

Se også

Nyeste historier
 Ad