Rihannas mest kontroversielle øjeblikke

Skrevet af Noni Bech Ørsted

Vi elsker Rihanna, der siden hun startede sin karriere i 2003 har leveret hit efter hit. Superstjernen er dog udover sine mange topplaceringer på hitlisterne også kendt for at have en anden og langt mere kontroversiel side. Det er jo ikke for sjov, at hun kalder sig "badgalriri" på de sociale medier, hvor hun flittigt deler private fotos med sine mange fans.

Ifølge videoen (øverst) har 2014 været hendes mest kontroversielle år indtil nu. Det er dog langt fra det første år, hvor Rihanna har fået denne form for medieopmærksomhed. Se bare her, hvor vi har samlet flere af hendes mest kontroversielle øjeblikke nogensinde:

 Da hun mødte op til Halloween forklædt som "weed fairy".

Helt generelt er billeder med referencer til den grønne plante yderst populære på stjernens Instagram profil

Foto: Instagram

 

Hendes stripklub fotos

Jep, det er Rihanna der her ses smide pengesedler efter den eksotiske danser. Hun forstår da at feste?

Foto: Instagram

 

Hendes 777-tour

I 2012 inviterede Rihanna fans og journalister med på den hypede 777-tour. Konceptet bag den specielle turné var, at de sammen skulle rejse rundt i 7 forskellige lande, over 7 dage, hvor Rihanna skulle spille 7 koncerter. Turen endte dog med at blive en kæmpe fiasko, hvor Rihanna kun sjældent viste sig for de mange forventningsfulde deltagere.

Foto: Stella Pictures

Forholdet til Chris Brown

Parret havde noget af et turbulent forhold, og det var en kæmpe skandale, da Chris Brown i 2009 fik en dom for at have banket sin daværende kæreste Rihanna.

Foto: Stella Pictures

 

Hendes S&M musikvideo

Sangen S&M er blot et af superstjernens mange kæmpehits. Musikvideoen var dog ligeså kontroversiel som sangteksten, og den lidt for frække video endte derfor med at blive forbudt i 11 lande.

Foto: Stella Pictures

 

De frække fotos hun lagde online efter at have optrådt ved Victoria's Secret showet

Er det muligt at stjæle opmærksomheden fra et Victoria's Secret modeshow? Hvis man hedder Rihanna, så ja. Se bare her!

Foto: Twitter

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad