Reality Awards 2018: Her er værterne og de nominerede!

En ny vært kommer på banen i år - og han sætter med garanti gang i festen
Skrevet af Mia Marslew

Sæt kryds i kalenderen den 12. januar 2018, for der løber Reality Awards af stablen for femte gang! 

Denne gang skal det muntre Awardshow foregå på Docken i Københavns Nordhavn, og nu er det blevet offentliggjort, hvem der er værter på årets show, og hvem der er nominerede i de fem største kategorier: ”Årets bedste mandlige reality-deltager”, ”Årets bedste kvindelige reality-deltager”, ”Årets bedste konkurrencedrevne program”, ”Årets karakterdrevne program” og ”Årets bedste underholdningsprogram”.

Som værter på showet 2018 får vi et par veteraner at se, men derudover kommer der også en tredje vært på banen, som vi ikke har set i denne rolle før. 

Sidste år var det Philip May, som agerede den tredje vært på showet, og han har da også fået tilbuddet i år, men i følge Kit Nielsen, som er arrangør på Reality Awards, ønsker Philip ikke at være vært i år. 

Derfor er en anden kendt reality-deltager blevet hevet ind, og i følge Kit Nielsen er der tale om "en ret sjov type, som kan sætte gang i festen".

Hvem denne tredje vært er, og hvem der er nomineret i de fem største kategorier til Reality Awards 2018 kan du se i videoen øverst i artiklen!

Kit Nielsen fortæller, at værterne glæder sig meget, og det samme gør vi på JuicyNews!

Skrevet den 4. december 2017.

 

Se også

Nyeste historier
 Ad