Rasmus fra Paradise Hotel: Jeg er jo ham med dyrene

Rasmus har været med i flere sæsoner af Paradise Hotel, og vi kender ham blandt andet som ham, der var glad for dyr.

Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?

Jeg er blandt andet flyttet sammen med min kæreste i Århus. Vi har været sammen i to år nu. Så har jeg suppleret et fag op og søgt ind på et studie her til efter sommer. Jeg skal læse biologi på Syddansk Universitet.

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

Ja, det gør jeg stadig nogle gange. Jeg går dog ikke så meget i byen længere, hvor det jo er der man møder målgruppen mest. Når folk har fået lidt indenbords, så er de mere tilbøjelige til at komme over og sige hej. Men det sker da også, når jeg er nede og handle, at folk finder på at sige ”hey det er da dig fra…”. Generelt har folk altid været positive, så det er kun rart. Selvom jeg var lidt strid i den første sæson, så er jeg jo ham med dyrene, det stiller mig lige i lidt bedre lys.. (hehe)

 

Av, av, av... Her går Rasmus direkte ind i kameraet:

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Der er ikke noget, jeg fortryder fra de ting, jeg har deltaget i. Der er måske noget man kunne have gjort anderledes set i bagspejlet f.eks. nogle minimale ting, som at lade vær med at gå ind i de diskussioner, man nu gjorde. Men ikke noget jeg ligefrem har fortrudt.

I det store hele har det bragt mig til, hvor jeg er i dag. Jeg har f.eks. fået finpudset mine livsværdier rigtig meget ved at være med. Livsværdier, som at være fordomsfri – ikke dømme nogle på forhånd. Jeg taler aldrig dårligt om andre, som jeg ikke kender og synes folk er dumme og høre på, hvis de gør det, uden at have noget at have det i. Ellers være ydmyg og vise gensidig respekt. Det synes jeg alle mennesker burde besidde – man må gerne kunne se tingene i et lidt større perspektiv og gerne være lidt kritisk.

Jeg har mødt rigtig mange forskellige mennesker gennem tiden, både reality-mennesker og mediefolk og jeg krummer tæer, når nogle tror, de er mere end andre, og synes de skal have særlige fordele.  Jeg står gerne i kø og betaler gerne for mine ting, for man er ikke mere end andre, bare fordi man har været på tv.

Jeg er dog glad for det store netværk, jeg har fået gennem det hele.

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Nej ikke rigtigt, men der har da været et par piger gennem årenes løb, der har været lidt skeptiske i forhold til det, at jeg har været med. Men ikke noget vildt og der har heller ikke været noget med min nuværende kæreste.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Der er ikke nogle af dem, jeg har kontakt med jævnligt. Men der er da nogle jeg skriver til, hvis jeg skal en tur til København, f.eks. Asmus og Ciano fra Et Tons Cash, Nick fra Paradise og Martin (ham den gamle) her i Århus, når han står og skriger nede på torvet. Det er ikke sådan at vi hænger meget ud, men man catcher lige op, hvis man er i nærheden.   

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

Ja, de næste fem år skal jo gå med studie, og hvis det er i Odense, jeg kommer ind, skal kæresten og jeg jo nok snart flytte igen.

 

Se i klippet herunder hvordan Rasmus reagerer på, at han er udpeget som morder i Paradise Reunion:

 

Har du set?

Fræk fredag: 3, 4, 5, 6-kanter på Paradise Hotel

Hvem har de bedste bryster i Paradise-historien?

 

Se hele temaet: Det laver paradisoerne nu 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad