Peter & Kasper svarer på afslørende Snapchat spørgsmål

Se Peter & Kasper svare på de vilde og sjove spørgsmål, I har stillet

I sidste uge gav vi jer chancen for at Snappe spørgsmål til de to tidligere paradisoer Ulven Peter og Ræven Kasper, og det kom der så mange sjove ting ud af!

Det strømmede ind med gode spørgsmål, som Peter og Kasper svarede hudløst ærligt på. Vi har valgt de bedste ud i videoerne her.

(Obs. Hvis Peters øje ser sjovt ud i videoerne, er det bare et Bygkorn. God bedring Peter).

Snapchat spørgsmål Part 1 - Her kan du få svar på:

Har I et kendt crush? Hvor stor er den? Hvad laver I nu? Vil I have børn? Har I nogensinde haft en trekant sammen? Kunne I finde på at have en trekant sammen? Hvor mange har I knaldet med? Hvad er jeres holdning til stoffer? Hvad sagde jeres forældre, da I meldte jer til Paradise? Er I hunde eller katte mennesker? Betyder sixpack meget for damerne? Vil I helst have sex med mor Jette eller Linse?

Se Part 1 i videoen øverst i artiklen

Snapchat spørgsmål Part 2 - Her kan du få svar på:

Hvordan var det, at være kærester med Amalie? Hvad synes Kasper om Amalie? Jeres drømmepige? Kunne I forestille jer, at være med i mere Reality? Til Kasper: Hvordan har du det med Laura nu? Hvem har den største diller? Var det fedt at være med i Paradise Hotel?

Denne video indeholder desuden et par personlige hilsner fra og til et par heldige Snapchat brugere!

Se Part 2 her 

Snapchat spørgsmål Part 3 - Her kan du få svar på:

Har I en kæreste nu? Har I nogensinde været en kæreste utro? Hvornår mistede I jeres mødom? Hvad er jeres bedste scoretips? Hvad er det fedeste ved at være med i Paradise Hotel, og er det træls at blive genkendt på gaden? Til Kasper: Snakker du stadig med Laura? Til Peter: Snakker du stadig med Amalie? Er I til blondiner eller brunetter? Hvad er det mest romantiske, I nogensinde har gjort?

Se Part 3 her

Psst... Du kan finde os under "juicyplaydk" på Snapchat

 

Har du også set?

TOP 3: De største scorekarle på Paradise Hotel 

Få styr på paradisoernes familierelationer

De bedste klip fra Paradise Hotel med Ræven Kasper

Se også

Nyeste historier
 Ad