Peter i stor kærlighedserklæring: Jeg vil have børn med Amalie

Ulven Peter kommer med en offentlig kærlighedserklæring: Jeg vil have Amalie tilbage

Ulven Peter er ikke kommet sig over Amalie og han vil have hende tilbage nu! Det afslører han lige nu på Instagram. 

Han har delt et gammelt billede af de to, der kysser hinanden og til billedet har han skrevet: Savner dig så utroligt meget. Kom hjem - jeg er parat nu. Han har tagget Amalie. Vi har fået lov til at bringe det her. 

 

Men Peter har fortalt til Eb.dk, at han ikke er sikker på, at Amalie er klar til at genoptage deres forhold:

"Jeg tror desværre ikke, at Malle vil det samme som jeg vil," siger han og fortsætter. "Men jeg har savnet hende i rigtig lang tid, og nu er det bare gået op for mig, at hun er en rigtig god pige. Jeg er bare vild med hende." 

 

Peter fortæller til Ekstra Bladet, at følelserne kom tilbage, da han genså Amalie til Sarah Louises fødselsdagsfest på Næsbyholm Slot. 

 

Klar til familie

Og Peter er klar på mere end blot et forhold. Han er også klar til at stifte familie med Amalie. Det fortæller han til eb.dk

"Jeg er klar, hvis hun giver mig en ny baby," siger han til eb.dk og fortsætter: Hun ved godt, at jeg er klar på det hele - jeg tror bare, at hun er lidt forsigtig. Jeg er klar, og jeg gider ikke holde det hemmeligt længere."

 

Videoen er en del af vores gossip-format JuicyNews, der giver dig det hotteste nye om de kendte. Der kommer et nyt afsnit online ALLE hverdage, så hold øje her på sitet. Du kan også se mere JuicyNews HER

 

Artiklen er skrevet den 19.11.2017

Se også

Nyeste historier
 Ad