Paris Hilton gør comeback: Hør hendes nye sang

Hvad synes du om hendes nye sang?

Kan du huske, da Paris tjekkede ind på Paradise Hotel? Se den gang Stolle moonede for hende!

Det var ikke ligefrem en succes, da Paris Hilton for mere end 10 år siden udgav sit første hit 'Stars are blind' og efterfølgende udgav albummet 'Paris Hilton'. Hverken anmeldere eller fans var glade for Paris' forsøg på at købe sig til en kickstart af en musikkarierre. Det har dog ikke holdt million-arvingen tilbage, som har afsløret på Twitter, at hun udgiver endnu en sang.

Den nye sang hedder 'Summereign', og er i en lidt anden genre end hendes første hit 'Stars are blind', hvilket passer godt til Paris' nuværende karriere. Hendes nye sang er et club-nummer, og det er ikke vokalen der er i fokus, hvilket kan ses som en fordel for forretningskvinden.

De seneste år, har Hilton-søsteren rejst verden rundt for at spille som DJ på diverse clubber, og hver sommer de sidste mange år, har hun været finde på Club Amnesia i Ibiza, som hun også hyppigt reklamerer for på sin Instagram. I følge Se og Hør er hun også en af verdens bedst betalte DJ's. 

Sangen udkommer i forbindelse med hendes 23. Parfume 'Rosé Rush', som Paris også har været en af Paris' vigtige indtjeningskilder. 

Om Paris nye sang bliver et hit, ved vi ikke, men mon ikke hun giver den gas med sit nye hit ude på clubberne!

Hør den nye sang herunder! 

 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad