Paradise-Pernille afslører: Jeg skal giftes!

Det er gået stærk mellem dette lykkelige par, der nu tager næste store skridt!
Skrevet af Noni Bech Ørsted

D. 3. februar 2017 kunne Pernille Nygaard fra Paradise Hotel sæson 8 vise en ny kæreste frem, da vi mødte hende på den røde løber til Reality Awards - den 6 år yngre Mikkel.

Hør parret fortælle deres kærlighedshistorie i videoen øverst i artiklen

Siden da er det ellers gået VILDT stærkt. Da parret offentliggjorde deres kærlighed d. 3 februar, havde de ganske vist kendt hinanden nogle måneder, da de var studiekammerater, men de havde kun været kærester i 2 uger. Alligevel var de allerede flyttet sammen.

Og nu viser det sig altså, at parret allerede kort efter tog næste store skridt. 

26-årige Pernille og 20-årige Mikkel blev nemlig forlovede d. 27. februar! Det skriver Realityportalen. 

Det var Mikkel, der friede. 

"Mikkel gik på knæ og friede i vores lejlighed den 27. februar, og jeg sagde ja. Vi har bare holdt det hemmeligt, eftersom jeg jo førhen har joket en del på min Facebook med, at jeg skulle giftes. Den her gang er det dog for alvor, da jeg oprigtigt elsker min kæreste utrolig højt. Jeg glæder mig til resten af mit liv med ham, og endelig har jeg lyst til at få flere børn", siger lykkelige Pernille til Realityportalen. 

Pernille har et barn i forvejen fra et tidligere forhold. 

Parret er også begyndt at kigge efter hus sammen. De regner dog med, at der går et par år endnu, før brylluppet rent faktisk finder sted, og før der kommer børn til verden. De er nemlig begge studerende. 

Stort tillykke med forlovelsen herfra. 

Se også

Nyeste historier
 Ad