Paradise-Jonas har fået KÆMPE tatovering

Det er hans første tattoo, og han er sprunget direkte ud i noget VILDT

Da vi så Jonas Ptak i Paradise Hotel sæson 13, var hans krop modsat mange af de andre Paradisoers et blankt lærred. Det er dog slut nu. Jonas har nemlig fået lavet sin første tatovering, og det er blevet til en vild en af slagsen! Den fylder nemlig hele hans brystkasse. 

Se Jonas‘ nye store tatovering i videoen øverst   

Jonas’ nye tattoo forestiller den egyptiske gud Horus, og der er en helt særlig grund til, at han har valgt det motiv. 

"Horus var oprindeligt en ægyptisk himmelgud af form som en falk. Hans øjne var solen og månen. Horus er en egyptisk personifikation af himmelen.
Den egyptiske mytologi er nok noget, som alle kender, og er noget som har været her rigtig længe. Jeg synes klart, det er en af de mest interessante overbevisninger, og derfor valgte jeg at finde noget af betydning i det.", siger Jonas til JuicyPlay.  

Jonas har valgt at få motivet lavet på brystet, fordi han ønskede en stor tatovering, og til det synes han denne placering er passende. Han fortæller desuden, at han aldrig ville kunne finde på at blive tatoveret mere synlige steder som ansigt og hænder. 

"Det ville min kæreste hade mig for", forklarer han. 

Tatoveringen blev lavet over 2 dage, og det tog ca. 15 timer i alt.

"Første gang blev den tegnet op, og 2 måneder efter fik jeg fyldt den ud", fortæller han. 

Som det ses i videoen øverst var det en lidt smertefuld affære, men det var det hele værd, og Jonas er slet ikke afvisende overfor at gøre noget lign. igen. 

"Jeg er super glad for restultatet! De siger man bliver bidt af det og vil have flere.... Nu må vi se.", siger han til JuicyPlay.   

Skrevet d. 16. marts 2018.

Se også

Nyeste historier
 Ad