Paradise Hotel: 5 omgange af Pandoras Æske vi aldrig glemmer

Spydige spørgsmål, intense skænderier og sjove diskussioner - det går sjældent stille for sig under Pandoras Æske, hvor deltagerne har mulighed for at prikke til hinanden med anonyme spørgsmål. Se eller gense nogle af de mest mindeværdige eksempler
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Øverst: Daniela fra sæson 9 kom helt op i det røde felt, da Paradise-veninden Nathja smed hende ud af hotellet. Se det vilde klip, hvor hun sparker til Pandoras Æske.

 

Hvem husker ikke det legendariske klip, hvor Amalie kalder Stina for en russisk roulette. Gense det sjove klip fra sæson 6 her.

 

Hvem var den lækreste - Hairon eller Kimie? I sæson 8 var der bitchfight under Pandoras Æske.

 

Bekim blev ristet under en omgang Pandoras Æske i sæson 10, da det kom frem, at han havde fortalt drengene, at han havde afvist sex med sin partner Simone. Dette var Simone dog ikke helt glad for at høre, for det viste sig, at udtalelserne ikke var helt sande.

 

Spørgsmålene under Pandoras Æske er normalt anonyme. Dette blev der dog vendt op og ned på i sæson 9, da spørgsmålene pludselig blev læst op med afsender. Dette fik især Nathja og Malene til at gå i panik.

Se også:

De vildeste exitter i Paradise Hotel

De største SKÆNDERIER i Paradise

De bedste branderter i Paradise Hotel 10

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad