Optog erotisk scene med Zangenberg

Ugens blogger har haft en ualmindelig dag på arbejdet
Optog erotisk scene med Zangenberg

Så blev det sidste dag på Heartless i denne omgang… Den sidste dag på lange projekter synes jeg altid er altid lidt trist! Jeg kommer til at savne alle de dygtige mennesker jeg har gået op og ned af 12 timer om dagen, og det er svært at sige farvel efter at have lagt så meget hjerteblod og engagement i de roller jeg har spillet. Min rolle i Heartless har været helt fantastisk at spille, og jeg har nydt hvert et sekund – selv i biddende kulde og kl. * om morgenen på Redbull :) Hun er en meget viljestærk pige, der kæmper for hvad hun mener er rigtigt i verden og samtidig knus-elsker hun sine medmennesker med stor passion og kærlighed. Det kan jeg sagtens relatere til :)

Jeg blev hentet kl. 6.15 i morges af vores søde runner Jacob, og vi hyggede med jule-musik og gps-problemer på vej til settet.

/p>

 

Så optog jeg en masse scener med skønneste Allan Hyde og den sidste med Julie Zangenberg. Allan og jeg havde (som altid) en fest, og jeg tror der blev lavet en blooper eller to til ekstramaterialet i dag :P

 

Den sidste var en drømmesekvens der, uden at sige for meget, indeholdt både erotik og ild og var gude smukt sat op i Hareskoven ved en stor sø med kunstig røg og oplyste træer. Desværre må jeg ikke tage billeder af scenerne, så I er nok nødt til at følge med til foråret hvis I vil se hvor fine de er … ;) 

Da vi var færdige hyggede vi alle i filmbussen med glögg, æbleskiver og cheeseburgere, og nu har jeg hentet sushi og skal bare ligge på sofaen og ikke rejse mig op før jeg skal i seng :)

 

Se også

Nyeste historier
 Ad