Onsdag: Historien om Lucas

Onsdag: Historien om Lucas
Privatfoto

Lucas den spanske gadehund.

Jeg husker det som var det igår. Det var tilbage i 2010 hjemme hos min mor. Jeg var på besøg hos hende og havde næsten lige fået min egen lejlighed. Hun sov og jeg lå og surfede rundt inde på nettet. Klokken var 3 om natten, kunne bare ikke sove.

Jeg begyndte at søge på hunde, jeg ville slet ikke have hund, da jeg havde kat i forvejen. Der var en masse forskellige links, og jeg elsker jo at se på dyr. Jeg kom pludselig ind på en side der desværre ikke eksistere Idag, men den hed spanskegadehunde, inde på den side var der tilknyttet en del spanske internater.

Bieber slår fast: Jeg er single

Pludselig faldt jeg over den mest fantastiske kanelfarvede hund med lysebrune ravfarvede øjne og de største stritøre. Det her var forelskelse ved første "klik" og blik. Jeg skulle bare have den hund uanset hvad.

Jeg vækkede min mor og spurgte om hun ikke ville have vores gamle kat hjem igen så jeg kunne få hunden. Hun var helt forvirret og sagde at vi måtte snakke om det når hun vågnede. Jeg kunne ikke vente og reserverede ham med det samme.

Læs også: Erotisk scene med Zangenberg, afslutningsfest og veninder. Julie Christiansens uge på JuicyPlay.

Om morgenen sagde jeg til min mor at jeg bare måtte have den hund. Jeg viste hende billeder af ham og hun synes også han var sød. Hun savnede også Sesse (vores gamle kat som desværre nu er død af alderdom) Der gik en måned så hentede min mor og jeg Lucas i Kastrup lufthavn.

Vi hentede ham august 2010. Han kom kørende ud i et bur han var fragtet i. Ud kom den sødeste, tyndeste lille hund ud. Han virkede så glad og nysgerrig. Når man bestiller en gadehund ved man ikke hvad man får. Vi var meget heldige med Lucas.

Privatfoto

 

De første 3 mdr tænkte jeg bare fuck hvad har jeg lavet. Det var en helt anden situation at have hund istedet for en kat. Han krævede rigtig meget af mig. Men nu var han mit ansvar.

Der gik nogle måneder før jeg begyndte at kunne lide ham oprigtigt, jeg tvivlede tit på om jeg havde taget det rette valg. Men efter 4 mdr elskede jeg at have hund. Det er altid lidt svært i starten, men man skal give det tid.

Lucas var 1,5 år da jeg fik ham til Danmark. Han er racen podenco. En spansk jagthund. Han havde ingen hale og han vejede kun 9kg. Han var ret underernæret og bange for mænd. Man ved aldrig hvilken skæbne de har været igennem.

 

I starten havde han penis problemer, og dyrehospitalet sagde han var blevet direkte skamferet ved fødslen og at hans penis system ikke var udviklet rigtigt. Han gennemgik 2 operationer før hans penis igen var normal. Stakkels Lucas.

Han fik desværre også en sjælden lidelse der hedder "diabetes insipidus" som kom fra den ene dag til den anden. Jeg bruger omkring 800-1000kr om måneden på hans medicin. Han fik lidelsen konstateret for 2 år siden. Han får medicin 3 gange dagligt.

Se også: Paradise Hotel sæson 1

Grunden den dyre pris, jeg betaler næsten 300kr for 2,5 ml minurin. Så har jeg måtte være nødsaget til at oprette en donationsside inde på facebook som hedder "Lucas donation" hvor folk har kunne donere penge til hans medicin. Når man er på su er det svært at have råd til en syg hund. Jeg fik dog hjælp af nogle i familien, men de valgte uden varsel pludselig at stoppe..

Mange har delte meninger omkring Lucas. Men han har været igennem så mange ting, haft så hård en start på livet, at han fortjener at have det godt. Lucas lever i bedste velgående trods sin lidelse. Han elsker livet, han er nysgerrig og ekstremt glad. Har aldrig kunne forstå folk kan svine en syg hund til offentligt.

Se også: Hollywoodstjerner i musikvideoer

Men jeg vil altid kæmpe for min hund. Han er det hele værd. Lucas bliver 6 år her til januar, så jeg har haft ham i snart 4,5 år.

Hvis nogle overvejer at få hund så tjek de spanske og evt græske og thailandske, rumænske internater og organisationer. Der er så mange hunde som har fået en hård start på livet som har brug for at få et trygt og kærligt hjem.

Torsdag: Sandheden om at være i TV

Se også

Nyeste historier
 Ad