Nooo! Er det slut mellem de her to Paradisoer?!

De er ellers så søde sammen
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Pssst... Vidste du, at Lenny har været i TV hele 3 gange før? Blandt andet i et sangprogram med selveste Thomas Blachman! Få hele historien i videoen øverst, hvor vi tager dig med tilbage i tiden 

Lige nu i Paradise Hotel kan vi følge Lenny kæmpe for smukke Jasmins kærlighed. Hans første forsøg på et kys failede lidt, da Jasmin kom med en PRICELESS reaktion. Se den sjove reaktion på TV3.dkLenny ligner dog på ingen måde en, der vil give op, og i programmet føler han da også, at Jasmin inderst inde har et godt øje til ham. 

Hvorvidt Lenny ender med at vinde Jasmins gunst i programmet, må vi vente med at se. Faktum er dog, at uanset om det er sket i Mexico eller ej, så har Lenny altså scoret Jasmin i sidste ende. Lenny og Jasmin har nemlig datet hjemme i Danmark. Det blev for kort tid siden afsløret i et afsnit af Mit Paradiso Liv

Nu tyder tingene dog desværre på, at det er slut mellem dem. Det skriver Realityportalen.dk. 

I et interview med mediet bekræfter Lenny, at ham og Jasmin har datet herhjemme. Han fortæller dog samtidig, at han tror, at tingene mellem dem nu har fået en ende. 

"Jeg vil ikke gå så meget i detaljer med, hvorfor vi ikke taler sammen lige nu, men jeg kan bare sige, at jeg tror, at det er slut nu. Det er hende, der skubber mig væk for ikke at blive såret, da hun har svært ved at tilgive og stole på folk", forklarer Lenny til realityportalen. 

ØV! De ville ellers være et godt par.  

Her på JuicyPlay hæfter vi os dog lidt ved "tror". Vi hepper og håber, at der stadig er håb for et Lenny + Jasmin <3 match engang i fremtiden. 

Se også

Nyeste historier
 Ad