Michael fra sæson 10: Jeg har fundet min vej

Michael er siden sidst vi så ham, begyndt at læse geografi på uni - et studie han er utrolig glad for.

Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?

Jeg har læst matematik op til A-niveau, for at komme ind på geografi på Københavns Universitet. Det gjorde jeg mens Paradise kørte i tv, så jeg festede faktisk ikke så meget. Jeg kom ind på uddannelsen, og startede efter en lang sommerferie, hvor jeg rejste lidt med familien, og var på den årlige Moseby-tur med drengene.

Jeg fik en skæv start på studiet og dumpede faktisk to ud af de første tre eksaminer, begge har jeg dog efterfølgende bestået til reeksamen. Nu er jeg begyndt at finde rytmen i studielivet, og har fået mig en masse studiekammerater og nyder at læse geografi. Jeg har fundet min vej, kan man sige. Jeg er så heldig at studere et fag med interesse for jorden, hvor man arbejder med undersøgelser i felten, og har netop afsluttet to feltkurser, hvor jeg endda fik mit første 12-tal nogensinde. Så nu venter en lang sommerferie, hvor jeg igeen skal rejse med familien, og på den årlige Moseby-tur, der i år står på kanotur i Sverige med 12 gutter.

 

Selvom Michael er en rigtig mand, tør han sagtens at få lagt pink neglelak på tæerne, da chancen byder sig!

 

Har du set?

De STØRSTE skænderier i Paradise Hotel

Monique: Jeg er blevet fremstillet som en rigtig kælling

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

Hjemme i København bliver jeg genkendt en sjælden gang imellem, og endnu sjældnere kommer folk egentlig over og siger hej. De fleste gange peger de lidt og fniser eller sådan..

Når jeg er udenbys i provinsen er det dog en anden sag, der bliver jeg genkendt meget ofte, og folk er ikke blege for at komme over og sige hej, og spørger livligt ind til oplevelsen. Jeg taler da med folk, når jeg har tid og overskud, men nu har man trods alt fortalt den samme historie en del gange efterhånden.

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Jeg er ekstremt glad for den unikke oplevelse jeg har fået, og så endda sammen med min lillebror. Det er noget ham og jeg, vil dele, til den dag vi dør. Jeg indrømmer, at jeg synes det er meget mærkeligt at se sig selv på tv, ikke som skuespiller der udgiver sig for en anden, nej bare som sig selv. Man skal lige vænne sig til at se ens egne reaktioner udefra, både de positive og negative.

Men det er en del af oplevelsen, og nok en del af det, der gør den helt speciel.

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Jeg har ikke mødt de store udfordringer, hvilket kan hænge sammen med at jeg har været studerende lige siden, og derfor ikke har forsøgt kræfter med arbejdsmarkedet. Jeg skal være studerende i en del år endnu, så mon ikke jeg er gået helt i glemmebogen, før jeg for alvor skal ind i erhvervslivet igen.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Jeg taler kun med min lillebror Henrik, så ikke noget spændende der.

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

 

Hvis alt går efter planen skal jeg være studerende i fire år endnu, så jeg ender med at have en kandidat. Jobmæssigt kunne jeg godt tænke mig i fremtiden at bruge min uddannelse til noget naturressourceforvaltning, eller arbejde indenfor olieindustrien. 

 

Riskær coacher Michael til Mr. Paradise - og det gav jo tydeligvis pote, da Michael vandt den eftertragtede titel:

 

Se hele temaet: Det laver paradisoerne i dag

Malene fra sæson 9: Jeg er altid lidt nervøs for, hvad folk tænker om mig

Camilla fra sæson 3: Mor og tv-tilrettelægger

Danny fra sæson 10: Jeg er bare mig selv

Christian fra sæson 10: Jeg er et konkurrencemenneske

 

 

 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad