Melissa: Sådan gik min og Masons tur til Bulgarien

Hør hvordan Melissa og Masons sommerferie er gået, og hvordan hun synes, det er at rejse alene med sit barn
Melissa: Sådan gik min og Masons tur til Bulgarien
Privat

Ferien startede med at Mason holdte 1 års fødselsdag i vuggestuen, hvor han havde lidt med til de andre børn, som mor havde lavet.

De havde nogen hyggelige timer, og han fik en super fin bold i gave af stedet -  super flot synes jeg.

Efter en middagslur blev han hentet, så vi kunne pakke færdig og gøre klar til at køre i lufthavnen, hvor turen gik til Bulgarien.

 

Sommerferien gik til Bulgarien: Mor og søn tur❤️

Mason og jeg havde en super dejlig ferie sammen alene i Bulgarien sidst i juni. Jeg må indrømme, at det faktisk er dejligt at opleve, at man selv kan rejse med sit barn og komme ud og opleve ting, men også få sol. 

Vi havde 32 grader de dage, vi var rundt og se de forskellige byer omkring os. Jeg valgte at tage den lokale bus, de var super flinke og var meget billigere end at booke tur gennem ens guide. 

Vi var rundt og se små, men meget spændende byer, og vi var selvfølgelig en dag inde i Bugas for at få lidt andet end bare strand, hotel og gamle bydele. 

 

 

At rejse alene med et barn

Mange har spurgt, hvordan jeg kan rejse men også lave ting med ham alene, som jeg nu gør. 

Jeg tænker ikke over, at det er nogen forhindring at gøre det alene. Mason hygger sig jo, og jeg elsker at lave ting med ham og se glæden i hans øjne. 

Men klart det er hyggeligt, når hans bedste også er med. Ham og Mason har det så godt sammen, og jeg elsker at se de to hygge sig. 

Man skal huske, at det er jo ikke et tabu at være alene med sit barn, og hvis man har et nemt barn, vil jeg sige kast dig ud i det. Man kan jo ikke sige på forhånd, det ikke vil gå. 

 

 

Efter hjemkomsten

Da vi kom hjem fra ferien, har vi slappet af, taget en tur i Kbh, og mor har fået malet lejlighed og nye møbler og ting er bestilt hjem. 

Så kommer Masons bonus bedste, og så skal vi i minizoo. Det bliver så hyggeligt. 

Vores sommerferie er booket meget op med familiehygge hos os, men også på Thyholm. Venindehygge i Kbh. Så det er skønt at opleve en masse☀

Håber alle jer der læser mit blogindlæg nyder sommerferien.

 

 

 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad