Malene fra sæson 9: Er altid lidt nervøs for, hvad folk tænker om mig

Smukke Malene fra sæson 9 fortæller, hvordan livet har været efter at have deltaget i Paradise Hotel

Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?

Efter jeg kom hjem fra Mexico, brugte jeg det første halve år på fis og ballade. Jeg var rundt i DK for at besøge forskellige butikker og diskoteker, og nød min "frihed", inden jeg skulle i gang med at studere igen. Derefter flyttede jeg til Kolding for at tage en uddannelse som markedsføringsøkonom. Jeg er netop lige blevet færdig, så det er bare rigtig dejligt. Jeg har desuden startet min egen blog (www.malenesandgaard.com), som jeg er rigtig glad for! Det er skønt at kunne dele ud af mine tanker til mine følgere, og indtil videre går det rigtig godt.

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

Jeg bliver stadigvæk genkendt, men ikke på tilnærmelsesvis samme måde som da programmet kørte i fjernsynet. De fleste der genkender mig står og hvisker og peger, i stedet for at komme hen og hilse på. Jeg synes faktisk, at det er meget ubehagelig - det bliver ikke lettere at vænne sig til med tiden.

 

Det er normalt Nøddepatruljen, der er kendt for "plus moms"! Men da Malene klæder sig ud som Pamela Anderson, er hun nødt til at snyde lidt med størrelsen på sine bryster...

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Jeg fortryder bestemt ikke at jeg deltog i Paradise Hotel. Jeg havde den største oplevelse nogensinde og nogle minder for livet. Så det kommer jeg aldrig til at fortryde. Selvfølgelig er jeg rigtig bange for, at det kommer til at bide mig bagi, at jeg eksempelvis har haft sex på tv. Men det har jeg ikke været ude for endnu, så jeg håber aldrig at det bliver tilfældet.

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Der er nogle mennesker, som har fået fordomme over for mig. Jeg har mødt nogle enkelte, men ikke noget som har påvirket mig. Jeg ved selvfølgelig aldrig om folk henvender sig til mig oprigtigt, eller blot fordi jeg har været med i et tv-program, og det kan godt være en smule svært. Jeg ved også at enkelte i min klasse havde fordomme over for mig, men dem har jeg heldigvis fået brudt. Jeg er altid nervøs, når jeg skal noget nyt (nyt studie, nyt job), fordi jeg er selvfølgelig altid en smule bange for, hvad folk tænker om mig.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Jeg snakker meget med Anna. Vi snakker i telefon sammen næsten hver dag, så det er hende jeg taler mest med. Jeg snakker også med enkelte andre, men nogle venskaber gled hurtigt ud igen efter programmet sluttede. Vi havde alle sammen vores hverdag inden programmet, og dem fandt vi langsomt tilbage til igen.

 

Se her hvordan Malene og Anna fnisende lyttede til et par, der havde sex på hotellet:

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

Jeg har søgt ind på endnu et studie, men før jeg ved om jeg kommer ind, holder jeg det lige hemmeligt for mig selv. Folk må følge med på bloggen, hvis de vil se, hvor jeg ender henne.

 

Har du set?

90 sekunder med ræven Kasper

Se hvem af de nye Paradisoer, der har fundet kærligheden på Tinder

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad