Maja raser: Så dårligt har Jonas behandlet mig!

Jonas' udtalelser i Paradise All In har fået Maja op i det røde felt... Nu skyder hun tilbage!
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Pssst... I videoen øverst kan du høre Maja fortælle, hvordan trekantsdramaet fra Paradise Hotel har påvirket hendes forhold til Nanna, og om de er veninder den dag i dag  

Jonas er denne uges medvært i programmet Paradise All In, hvor snakken i går faldt på hans forhold til Maja. I denne forbindelse forklarede Jonas, at det er slut mellem dem, og at han sågar har været nødt til at blokere hende på ALLE sociale medier. 

Jonas' fortælling, og nogle af de negative reaktioner, hans udtalelser har medført, har fået Maja til at svare igen. 

Maja valgte efterfølgende at dele Paradise All In's opslag på sin egen Facebook-profil, hvortil hun skrev en ordentlig opsang - til haters og til Jonas.

I opslaget valgte Maja desuden at smide en række helt nye afsløringer på bordet, for i følge Maja, så kender offentligheden ikke hele historien.

Maja forklarer, at Jonas slet ikke har behandlet hende godt, og hun skriver, at det har været med rigtig god grund, hvis hun har virket lidt "jaloux og hysterisk". 

Maja skriver følgende i sit Facebook-opslag:   

"Kære lille fucking snæversynede Danmark, lad os få nogle ting på plads.
Jeg er træt af bullshit, og træt af at skulle affinde mig med at blive udstillet over ALT. Så skal der nok sidde en Sherlock Holmes eller to derude et sted, og kigge hinanden dybt i øjenene og sige "så skulle du ikke have meldt dig til paradise hotel, for du kunne have sagt dig selv, at det ville ske" - og tak for hjælpen venner.
Noget jeg ikke kunne have sagt mig selv, var at jeg skulle blive så forelsket i en fyr, at jeg ville se mig blind på alle hans fejl, samt æde hans klamme undskylninger for alting RÅT, og at efterfølgende ville hænge mig ud i medierne. Så havde jeg nok taget paradise hotel til revurdering😂
Lad os komme tilbage til virkeligheden, til det som virkelig skete, også det Jonas nok vil betegne som "mental næring." 🙂
Efter vi kom hjem så Jonas og jeg hinanden, som de fleste godt ved. Hvad i IKKE ved, er at han lovede mig guld og grønne skove, sagde jeg var den eneste pige i hans liv, at han elskede mig, ville ha børn med mig og ville alt det bedste. Tydeligvis kom Jonas til "kopi" funktionen, eftersom han igennem de sidste 4 måneder(!!!) også har sendt præcis de samme beskeder til en anden pige, og kørt dobbeltspil hele vejen igennem og knaldet hende i alt den tid han os så mig.
Så til jer, som mener at jeg er jaloux og hysterisk - det er fair nok, men jeg har tydeligvis haft mine grunde." 

Reaktionen fra Maja kom inden, Jonas senere på dagen meldte ud, at han pludselig har fået en kæreste. Gad vide, hvordan Maja har det med den nyhed. Og om Jonas' nye kæreste er hende, han har set sideløbende med Maja?! 

Se også

Nyeste historier
 Ad