Louis Tomlinsons kæreste spottet hånd i hånd med anden kendis-fyr

OMG er One Direction-stjernen blevet single?
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Her det seneste stykke tid har der gået rygter om, at Louis Tomlinson og hans kæreste Danielle Campbell måske er gået fra hinanden. Og nu kan mediet Hollywoodlife fremlægge hele 3 beviser, der peger i retning af, at det måske er sandt! 

1. Fans har lagt billeder ud på Twitter, hvor man ser et par holde i hånden. De påstår, at det er Danielle, der er på billederne, men ikke Louis. Danielle går derimod og holder i hånden med en anden kendisfyr - skuespilleren Gregg Sulkin! #LounielleIsOver, lyder hashtagget. 

2. Danielle lagde en Snapchat-video ud nytårsaften, hvor man kunne se, at hun var sammen med Gregg kl. 12. Der er masser af andre mennesker med til festen osv... Men alligevel! 

 

3. Endelig påpeger Hollywoodlife, at Louis Tomlinson lagde et billede op på Instagram 1. januar, hvor han skrev: "Jeg har haft det bedre!! Hej 2017!!". Igen kan det betyde mange ting. Ligegyldigt hvad giver det mening, at Louis er ked af det, da han for kort tid siden mistede sin mor. Men man bliver alligevel lidt bekymret pga. af timingen på billedet. 

 

I've felt better ! Hello 2017 !!

Et billede slået op af Louis Tomlinson (@louist91) den

Hvad tror du? Er Louis og Danielle på vej fra hinanden, eller er det hele bare rygter? Del din mening i kommentarfeltet. 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad