Kylie Jenner deler det første billede efter graviditetsrygter

Er det hendes måde at indikere, at hun er gravid?

Du har måske allerede hørt, at Kylie Jenner i følge flere medier er gravid, og at faren til hendes barn er den helt nye kæreste Travis Scott. 

Hvis rygterne taler sandt, er det gået ret hurtigt siden Tyga og Kylie slog op, hvis forhold i øvrigt sluttede, fordi Kylie syntes, at det blev for voksent. 

Kylie har hverken været ude at af- eller bekræfte rygterne, men har i stedet delt et billede, hvor hun flasher sin bare mave!

Jordyns fødselsdag 

Bedste veninden Jordyn Woods havde fødselsdag i weekenden, og det fejrede Kylie med et billede på Instagram, hvor hun står med Jordyn og en giraf.

Det var dog hverken Jordyn eller giraffen der fangede opmærksomheden, men derimod Kylies mave.

Flere fans har spekuleret i, om det er hendes måde at vise, at hun er gravid. Det er dog svært at se om Kylies har en Baby-bump, da hun har en stor sweatshirt på - er det endnu et tegn? 

En anden fanteori går på, om Kylie mon er rugemor til Kim Kardashian West og Kanye Wests 3. barn. 

For tidligt

Flere medier har også afsløret, at Travis er stolt over at skulle være far, og at parret allerede har delt nyheden med venner og familie. 

Der er dog en helt anden mening på Jenner-siden. Både Caitlyn og Kris Jenner har i følge flere medier udtalt, at det er alt for tidligt, at Kylie er gravid. 

Tror du Kylie er gravid? 

Nyheden er en del af JuicyNews som giver dig dagens nyhedsoverblik. Få flere af dagens hotteste nyheder i videoen øverst i artiklen 

 

 

yesterday was cute. hope you had the happiest of birthdays Jordy. Love you forever ever and beyond..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Se også

Nyeste historier
 Ad