Kris og Bruce Jenner: Derfor blev vi skilt

De var gift i 22 år, og nu taler de for første gang offentligt om de hemmeligheder, som lå til bagrund for deres skilsmisse
Kris og Bruce Jenner: Derfor blev vi skilt
Scanpix

I det nye afsnit af Keeping Up With The Kardashians, som er et special-afsnit, der handler om Bruce' transformation fra mand til kvinde, taler Bruce og Kris Jenner ud om de hemmeligheder, som skilte dem ad. 

Det er første gang man ser de to tale om de forskelligheder, der skilte dem ad. Bruce insisterer på, at bruddet ikke handlede om, at han havde et ønske om at være kvinde, men i højere grad handlede om, at Kris Jenner ikke behandlede ham ordentligt. Kris Jenner forsvarer sig med, at hans hemmelighed betød, at han blev vred og frustreret indeni.
Kris er den første til at komme ind på hans ønske om at være kvinde i afsnittet. "Jeg vidste, at du gerne ville klæde dig anderledes og mere feminint, men jeg ved ikke, hvornår det pludselig ændrede sig til, at du ville tage hormoner," siger Kris til Bruce i afsnittet. Bruce svarer, at han altid har haft ønsket om at leve som en kvinde, men at først er nu, han tør være ærlig overfor sig selv. 

De ender dog til sidst med at undskylde overfor hinanden, og Kris siger, at hun kun ønsker, at Bruce er lykkelig. 

 

Se sæson 5 og 11 gratis af Keeping Up With the Kardashians på Viafree

Se også

Nyeste historier
 Ad