Konflikt i Kardashian-klanen!

Av, der er vist kommet noget splid der
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

I videoen ovenfor kan du blive opdateret på Kylie og Tygas break-up

Hvis du er en af dem, der i mange år har fulgt med i tv-serien "Keeping Up With The Kardashians", så ved du også, at selvom den store familie har utrolig meget kærlighed til hinanden, så bliver der også ofte skudt med skarpt og der er mange vilde skænderier internt mellem familiemedlemmerne.

Nu lader det til, at der er en konflikt mellem Kardashian kvinderne igen, og denne gang handler det om Kylie Jenner rutsjebane forhold til rapperen Tyga.

De resterende medlemmer af familien er nemlig uenige om, hvad de synes Kylie skal gøre i forholdet.

En kilde tæt på familien fortæller Hollywoodlife, at Kris og Kim synes at Kylie skal droppe Tyga og komme videre, mens søstrene Kourtney og Khloé mener, at Kylie skal give Tyga en chance til.

Denne uenighed har i følge kilden først til nogle ret spydige og ubehagelige kommentarer. 

Kris og Kim skulle eftersigende have sagt, at de ikke synes at Kylie skal lytte til, hvad Kourtney og Khloé har at sige, fordi khloé forhold højst varer 6 måneder og at Kourtney og Scott har et utrolig rodet forhold. AV!

"Khloé og Kourtney er lidt mobsede over den sviner, men de fortæller Kylie, at når det kommer til kærlighed, har logik ingen chance" forsætter kilden til Hollywoodlife.

Vi håber ikke at Kylie og Tygas drama splitter familien ad!

 

 

 

 

Skrevet den 5. april 2017

 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad