Kirug: Khloé Kardashian har fået fjernet balle-implantater

Hendes numse ser helt klart mindre ud!

I videoen øverst i artiklen afslører en kilde at Khloé er gravid, og insideren har vilde detaljer!

Kardahsian-familien er kendt for sine kurvede og kvindelige former, og det er svært at vide, om familiens store numser er helt naturlige. 

Khloé Kardashian, som er gennemgået en vild forvandling, fordi hun er begyndt at gå meget op i kost og træning, fik dog en noget større bag efter sit vægttab, hvilket tyder på, at hun har fået implantater i sine baller. 

Nu har Radaronline dog opdaget, at Kardashian-søsterens bag er blevet noget mindre på flere af de billeder, som for nyligt er taget af hende. 

Det amerikanske medie har derfor været ude og spørge to af landets førende pladstikkiruger, hvad denne forvandling på hendes bagparti kan skyldes. 

Begge læger, Dr. Zara Harutnunyan og Dr. Youn, er i følge Radaronline enige om, at Khloés numse er blevet mindre og mere propotioneret i forhold til resten af hendes krop. 

Selvom ingen af kirugerne har noget at gøre med Khloés mulige implantater, foreslår de, at realitystjernen enten har fået en fedtreducerende operation eller har fået fjernet implantater i ballerne.

Du kan se billederne her - hvad tror du? 

... Psst! I videoen herunder kan du få 10 vilde facts om Khloés søster Kim Kardashian!

Se også

Nyeste historier
 Ad