Kendall og Kylie sønderknust over drama med Caitlyn

Det er ikke altid nemt, at hedde Jenner til efternavn
Skrevet af Deniz Jørgensen

Det er ikke sjældent, at der er drama i Kardashian/Jenner-familien, og især efter Bruce Jenner blev til Caitlyn Jenner, er der skruet op for dramaet, hvilket sætter søstrene Kendall og Kylie Jenner i klemme, da Caitlyn er deres biologiske far. 

Det er ikke kun Caitlyn der skaber drama, i videoen ovenfor kan du høre om drama mellem Kim k og Kylie! 

For nyligt udgav Caitlyn bogen "The Secrets of My Life", hvilket for alvor satte ild i stridihederne.

I bogen afslører hun hemmeligheder fra hele sit liv, og dette er ikke faldet i god jord hos ekskonen Kris Jenner, som ikke lægger skjul på, at hun ikke synes, at Caitlyn er fair over for hende. 

I et afsnit af Keeping Up With the Kardsahians, udtaler Kris, at hun er færdig med Caitlyn og har fået nok. 

Men det er ikke kun momager Kris, der er utilfreds med Caitlyn. Kim har for nyligt udtalt i et interview med Ellen Degeneres, at hun ikke synes, at Caitlyn behandler Kris ordentligt, og Kim har hele tiden støttet sin mor. 

Derudover har Caitlyn for nyligt afsløret i et interview, at Khloé og Caitlyn ikke har haft kontakt i to år, fordi Khloé ikke ønsker det. 

Der er altså masser af stridigheder i Kardashian-Familien, og det offentlige drama går desværre ud over Kendall og Kylie, som især er kede af det. 

En kilde har udtalt til HollywoodLife, at de "har det dårligt med den splid Caitlyn har skabt i familien". 

"De yngre søstre er trætte af, at prøve at forsvare Caitlyn overfor deres ældre søskende, så de har bedt Kim, Khloé og Kourtney om, ikke at tale om Caitlyn dramaet mere" afslører kilden til mediet. 

Kilden afslører desuden, at Kylie nægter at høre nogen tale dårligt om Caitlyn, at hun er ovre sin fars memoir og ikke vil læse den. 

Se også

Nyeste historier
 Ad