Kendall Jenner åbner op: Sådan oplevede jeg min fars kønsskifteoperation

"Jeg troede, han var min mor utro"
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

I videoen ovenfor kan du få historien om, hvorfor Kendall i en periode slettede sin Instagram profil

To år efter sin fars kønsskifteoperation taler Kendall Jenner ud om det hele i et stort interview med Harpers Bazaar Magazine

Her fortæller hun en rørende historie om, hvordan hun før Bruce blev til Caitlyn, fandt kvindetøj og make-up gemt rundt omkring i huset.

"Jeg troede, han var min mor utro" afslører Kendall til Harpers Bazaar Magazine. Alligevel kunne modellen ikke helt tro på, at dette var tilfældet. 

Kendall fik i den grad også en forklaring på dametøjet, da hun en dag, kl. 4 om morgenen skulle ned og have et glas vand i køkkenet. 

"Og så så jeg... hende" fortæller Kendall i interviewet, hvor hun beskriver sin stærke og meget forbavsede reaktion.

Kendall forklarer yderligere, at hun havde svært ved sin fars kønsskifte, fordi hun oplevede episoden som om, at hun mistede sin far og havde brug for at sørge over tabet. 

"Personen er der stadig, selvfølgelig, men fysisk mister du nogen. Det var min far, som jeg er vokset op med hele mit liv, som har opdraget mig. Det er helt sikkert noget man skal vænne sig til. Men ærlig talt, du begynder at indse, at personen stadig er i live. Denne person er her stadig. Personen er stadig en velsignelse. Personen er stadig fantastisk. Jeg indså, at jeg skulle være taknemmelig for, at jeg stadig har min far. Det begynder at blive normalt. Du er bare sådan: "Okay, cool"" forklarer Kendall til Harpers Bazaar Magazine

Kendalls far, Caitlyn Jenner, siger også at hende og Kendall har et fantastisk forhold til hinanden i dag. 

"Vi har et specielt bånd, fordi hun minder om mig på så mange punkter. Hårdtarbejdende, atletisk. Hun elsker bil-ting. Og jeg kunne ikke være mere stolt af hende" tilføjer Caitlyn Jenner til Harpers Bazaar Magazine.

Se også

Nyeste historier
 Ad