Kay og Mille bekræfter: Vi er gået fra hinanden

Nu fortæller de, hvorfor de slog op
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

I videoen øverst kan du høre, hvilke tanker Mille havde om børn, inden Milton kom til verden

Realityparret Kay Hansen og Mille Lentz, har været kærester i næsten halvandet år og har sammen sønnen Milton, som er tre måneder gammel.

På det seneste har vi dog spekuleret på, om parret kunne være gået fra hinanden, blandt andet fordi, de ikke længere følger hinanden på Instagram.

Nu står Mille og Kay frem og bekræfter, at de rent faktisk er slået op. Dette afslører de begge overfor Se & Hør, hvor de også forklarer, hvorfor de ikke længere er kærester.

"Det er korrekt at Kay og jeg ikke længere er kærester" skriver Mille til Se & Hør.

Kay uddyber: "Det er Mille, der har valgt at gå fra mig her for tre uger siden, fordi hun ikke er forelsket i mig længere"

Kay forklarer til Se & Hør, at han synes, at Mille giver lidt for hurtigt op på deres forhold og at det i hans optik er uundgåeligt, at nogle ting ændrer sig i forholdet, når man bliver forældre. 

"For lækker til love"-stjernen virker dog trods alt rimelig afklaret med Milles beslutning om at forlade ham.

Det lader også til, at det tidligere realitypar stadig kan snakke sammen og finde ud af det hele med deres søn. I følge Se & Hør er Mille flyttet tilbage til Amager med Milton, men Kay forsikrer Se & Hør om, at han ser sin søn, lige så ofte han kan.

Mille giver også udtryk overfor Se & Hør, at hun, Kay og Milton stadig holder sammen som en familie: "Uanset hvad vil vi altid holde sammen som familie og elske hinanden på vores måde" 

 

 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad