JuicyPlay Uden Filter: Om bryster!

I afsnit 2 af JuicyPlay Uden Filter fortæller 8 realitystjerner 100% ærligt om deres forhold bryster - både deres egne og andres!
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Vandmeloner, kanoner, flødekander - kært barn har mange navne. Dette gælder ihvertfald, hvis man spørger Patrick Brylov og Philip May fra Paradise Hotel sæson 11 / 12, der er iblandt de medvirkende i dette afsnit af JuicyPlay Uden Filter! 

Her fortæller de to Paradise-fyre gladeligt løs om, hvad de synes om forskellige former for bryster. Kan det blive for stort for dem? 

Med i programmet er desuden 6 tidligere Paradise-piger, der fortæller ærligt om deres forhold til deres egne bryster. 

- Jeg ville virkelig gerne have rigtig store bryster, siger en af dem og afslører, at hun overvejer at få 600 ml i! 

Alt imens fortæller en anden af pigerne, Caroline Petersen fra Paradise Hotel sæson 12, at hun ikke kun har erfaring med sine egne bryster, men også med andres. Hun har nemlig fået lov til at røre ved brysterne på selveste Linse Kessler! Men hvordan gik det lige til? 

Hør alle historierne i videoen øverst i artiklen, hvor du kan se 2. afsnit af JuicyPlay Uden Filter. 

Se også afsnit 1 af JuicyPlay Uden Filter, hvor de medvirkende realitystjerner ærligt fortæller, hvordan det gik til, da de havde sex første gang 

"JuicyPlay Uden Filter" er et nyt web-program på JuicyPlay, hvor en række kendisser hver uge diskuterer nye grænseoverskridende emner. Der bliver lagt et nyt afsnit ud hver lørdag, så hold øje med JuicyPlay!

Pssst... "JuicyPlay Uden Filter" er ikke det eneste "Bryst"-program Patrick Brylov har medvirket i på det seneste. Han har netop gæstet Linse Kesslers program "Linse og de bare bryster", hvor en række danske kvinder smed toppen foran ham! Se det gratis på Viafree  

Se også

Nyeste historier
 Ad