Joys drømmekrop

Joys drømmekrop
Privatfoto

Jeg har altid været en pige der elsker at være aktiv. Jeg træner alle ugens hverdage hvis jeg kan komme til det. Det er nærmest blevet en form for afhængighed. Min mor synes nogle gange jeg træner for meget. Jeg har den følelse at hvis jeg ikke træner, så tager jeg på, og jeg får ekstremt dårlig samvittighed.

Hvis jeg self er øm eller syg, så træner jeg Selvfølgelig ikke. Jeg lytter også til min krop. Efter jeg mødte Carlos og vi blev kærester, så har han lært mig så mange nye øvelser, og det er så fedt.

Men mit helt store problem er mad. Jeg elsker mad, og helst meget af det. Hvis jeg sidder til et møde eller er på besøg hos folk der har slik stående, så kan jeg ikke lade være med at spise det. Slik og mad betyder rigtig meget i mit liv.

Det giver mig en følelse af lykke. Jeg skal virkelig lære at styre mig og få en bedre kontrol over mig selv. Jeg skal Selvfølelig ikke sulte mig selv, men jeg skal lære at vælge nogle sundere alternativer. Det er en udfordring for mig.

Jeg spiser ikke usundt hele tiden, sådns kan det hurtig komme til at lyde, men jeg elsker bare lasagne, kød, kartofler og sovs. Jeg er ikke rigtig en salatpige. Og det er her jeg skal prøve at blive lidt bedre. Jeg vil jo rigtig gerne arbejde med min fedtprocent, det er bare sværere gjort end sagt hehe.

Se også: Erotisk scene med Zangenberg, afslutningsfest og veninder. Julie Christiansens uge på JuicyPlay.

Drømmekroppen: Jeg har et billed oppe i mit hoved af hvordan min krop skal se ud. Det påvirker mig rigtig meget, at det skal være så svært at få den krop jeg ønsker mig.

Jeg har fx lige en uge hvor jeg er sund og jeg får den der flotte tonede mave, når jeg så har opnået mit mål, så falder jeg nærmest tilbage igen og begynder og spise usundt.

Jeg er nærmest hele tiden utilfreds med mig selv. Hvornår er man egentlig tilfreds? De dage hvor man endelig føler sig lækker, så når man lige at hoppe ind på instagram eller et andet medie, og så popper der bare alle de der undertøjsmodeller osv opnå hovedet på en, og bang så sidder man og føler man Jo slet ikke ligner dem og så er det som om man påvirkes ekstremt af det.

Man skal også huske at mange af de billeder man ser er ekstremt redigeret og manipuleret. Men det er stadig med til at påvirke ens humør.

Se også: Hollywoodstjerner i musikvideoer

Idag er jeg ude og optage, til hvad kan jeg ikke sige endnu. Men jeg ved at jeg nok ikke får tid til at træne idag og det irriterer mig ret meget, fordi jeg var i byen i lørdags og igår spiste jeg ostepops og pizza hele dagen.

Så jeg ville rigtig gerne have trænet idag, men det må jeg bare acceptere at jeg ikke kan, og så eventuelt vælge nogle sundere alternativer når jeg skal spise frokost og aftensmad. Og alligevel når jeg så skal spise frokost her snart, så sidder jeg igen og har lyst til noget ordentlig mad, og ikke bare en kyllingsalat.

Jeg har bare ingen selvdisciplin når det kommer til mad. så det bliver spændende at se hvad jeg vælger, jeg skal ihverfald ikke have pizza eller fastfood haha.

Billedgalleri: Se Micki Minaj's vilde kjoler

Tirsdag: Joy ligger i sengen

 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad