Joy: Sandheden om at være i TV

Joy: Sandheden om at være i TV
Privatfoto

Når man starter med at lave tv, kan man ikke komme udenom der altid vil følge en masse fordomme med. Det går nærmest hånd i hånd. Jeg har lavet forskellige former for tv.

Fx da jeg var 15 år blev jeg opdaget på mit 10.klasse center af Anette K. Olesen, og endte med at have en af hovedrollerne i spillefilmen kaldet 1:1 som havde premiere i 2005 så vidt jeg husker.

Læs også: Optog erotisk scene med Zangenberg

Efterfølgende blev jeg kontaktet af Adam Neutzsky Wulff til at være med i dummy optagelserne til 2900 happiness, hvor jeg både skulle agere som Mercedes og hende den anden, som jeg ikke lige husker navnet på. 

Deres krav var dengang at jeg skulle sætte gymnasiet på standby hvis jeg skulle være med. Hvilket jeg valgte ikke at gøre. Min mor har altid lært mig at uddannelse kommer først. Jeg fik færdiggjort gymnasiet og blev student i 2008 på østerborgerdyd.

Privatfoto

 

Efter det havde jeg brug for at komme væk. Jeg havde samtidig fået akne i fuld udbrud hvilket jeg var rigtig ked af, da det nærmest kom fra den ene dag til den anden. Jeg tilmeldte mig et program hos Mastiff, som hed "hjælp jeg er i Japan" det var et gameshow hvor man kunne vinde en pengepræmie. Jeg kom til Tokyo, men var der i små 2-3 uger så røg jeg hjem.

Efterfølgende gik der nogle år hvor jeg arbejdede lidt forskellige steder, men så igen tilmeldte jeg mig til singleliv på et tidspunkt hvor de faktisk ikke søgte deltagere.. Det var en veninde jeg lærte at kende nede i en hundegård, hun sagde jeg burde melde mig så hun kunne komme med til 4 stjerners middag haha..

Inden jeg hørte fra dem havde jeg nærmest allerede forberedt en middag selvom jeg ikke vidste hvad der ville ske..

Singleliv redaktionen kom så på besøg, de var faldet for min sjove ansøgning og skulle se hvordan jeg fungerede foran et kamera. Det gik perfekt. Men problemet var at ingen ville på tv med mig. Jeg spurgte min mor om hun ikke nok ville hjælpe, hun sagde at det ville hun gerne så længe vi kom ud og rejse. Vi kom så til gran canaria og optog der.

Læs også: Julie Christiansens uge på JuicyPlay

Vi tænkte os ikke rigtig om dengang og da vi begge er piger med spræl i som elsker at joke med hinanden, så blev det hurtigt de "sjove frække" jokes som blev vist på tv. Vi kunne nogle gange sidde og blive så skuffede over fremstillingen af os i lige præcis det program, det var rigtig tarveligt..

 

Privatfoto

Derefter blev vi tilbudt at deltage i noget nyt, efter de havde set vores anderledes mor/datter forhold var de kommet på en ny ide. Nemlig at vise hvor forskellige mor/datter forhold kan være.

Vi sagde først nej tak, da vi var bange for at blive udstillet forkert igen.. Men efter noget tid sagde vi ja, fordi vi også her kunne få muligheden for at vise at vores forhold indeholder mange andre ting end bare fest, spas og fyre..

Se også: Kan du kende Britney på dette billede?

Nogle vil mene vi er meget udstillet i programmet, men Selvfølelig vælger tv også at vise det som giver seere..

Når man følges måske 8-10 timer på en optagedag og de kun skal bruge 12 minutter sammenlagt til et program, så er det jo klart der bliver vist det som er mest spændende at vise..

Privatfoto

 

Tv har også sine konsekvenser. Man mister sin anonymitet. Pludselig ved folk hvem man er og de danner en mening om en ud fra hvad de ser på skærmen. Det kan godt være hårdt, da det de ser på skærmen kun viser en ekstrem kort del fra vores hverdag og liv..

Jeg har mistet praktikpladser grundet tv og jeg har været udsat for ekstrem grimme ting af uddannede pædagoger, jeg blev udsat for et traume, og måtte få psykologhjælp til at bygge troen på mig selv op igen.

Se også: Kim Kardashian tog mange kilo på

Det endte ud i jeg var sygemeldt fra mit studie i 6 mdr, jeg fik simpelthen en angst for pædagoger.

Jeg tænkte samtidig at de ikke skulle have lov til at få mig ned med nakken, så jeg kæmpede mig tilbage igen og fik en fantastisk praktikplads og sidder nu og skriver bachelor.

Privatfoto

Når man laver tv skal man kæmpe lidt ekstra for at opnå nogle ting. Alle har fordomme, folk på mit studie havde fordomme. De så mig nærmest ikke som et menneske, men som en ting fra tv. Det var ikke rart.

Dog kan jeg stadig godt lide at lave tv, jeg ville gerne lave mere seriøs tv, såsom tv vært eller lignende. Jeg elsker at være på og jeg kan rigtig god lide mediebranchen samt at underholde.

Jeg har også sagt nej til flere programmer grundet min uddannelse og grundet eksamensperioder, så jeg laver ikke tv for enhver pris.

Privatfoto

 

Se også

Nyeste historier
 Ad