Joy om skønhedsbehandlinger

Joy om skønhedsbehandlinger
Privatfoto

Beauty behandlinger og jagten på en smuk hud:

Jeg fik som 20 årig et udbrud med cystisk akne. Har været på utallige antibiotika kure, men det kommer bare igen og igen. Det er som om mit humør også er med til at præge min hud.

Privatfoto

Jeg er 26 idag og lider stadig af dårlig hud. Nu sidder det bare primært på kæbe og halspartiet når det endelig kommer i udbrud. Når jeg har et udbrud med akne har jeg ekstrem dårlig selvtillid og selvværd, jeg har ikke lyst til at gå ud, jeg vil hellere bare gemme mig.

Jeg har brugt så mange forskellige cremer, renseprodukter osv. Det eneste jeg faktisk føler virkelig har været godt er produkterne fra medik8, især deres renseskum er god.

Billedgalleri: Årets mest overraskende reality-par

Skal lige siges jeg ikke har fået noget som hest sponsoreret fra medik8, det er noget jeg fik anbefalet da jeg var på en klinik under en optagelse i Lithauen. Og fik nogle prøver med hjem som var ekstremt gode.

Privatfoto

Jeg har sidenhen prøvet fire&ice behandlingen som ikke hjalp på mig. Har prøvet frugtsyrebehandling, som var rigtig godt, denne behandling fik jeg hos Medex Institute som ligger i Greve, hun har nogle fornuftige priser. Man skal bare være obs på at man slår ud med urenheder i starten, men kan love det kun bliver bedre.

Privatfotoprivatfoto

Jeg kan jo godt lide at eksperimentere med forskellige behandlinger og se effekten på min hud.

Jeg er nu igang med et forløb hos No Rush skincare som ligger på Amager, det er et forløb med diamantslibning og oxygen behandlinger. Samt nogle hudpleje produkter fra mærket "Derma Oxy" som er et dansk firma.

Kan virkelig se min hud er blevet pæn. Og de her produkter er virkelig lækre. Dette forløb handler om at fugte huden så meget som muligt. Man skal huske at huden har ekstremt meget brug for at blive fugtet. Man kan læse mere om behandlingerne om frugtsyre: http://medex-institut.dk

og oxygen her : http://www.norushskincare.dk

Selve creme plejeserien kan i læse om herinde http://dermaoxy.com.

privatfoto

Det nye på markedet er de såkaldte konjac svampe, man kan få dem til alle hudtyper, også til kroppen. Det er en svamp der vidst kommer fra en kartoffelplante i Japan og den skulle indeholde nogle rigtig gode elementer som er godt for huden.

Se også: De mest chokerende musikvideoer fra 2014

Det var en kosmetolog der sagde jeg skulle prøve dem. Jeg bruger lige nu den grå konjac svamp som er til uren og fedtet hud. I kan købe dem og læse mere om dem på denne side http://www.konjac-sponge.dk.

Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og føle mig lækker. Fx får jeg også lavet kosmetiske behandlinger. Mine læber er lavet hos Scandinavian anti aging center som ligger lige ved kongens Nytorv, se link nedenfor. https://www.facebook.com/pages/Scandinavian-Anti-age-Center-Copenhagen/1377870339100152

privatfoto

Her kan man også få konsultation til plastikkirurgi, nogle gange udlodder jeg nogle gratis konsultationer. Jeg fik fx også lavet mine bryster her, de har nemlig også en klinik i Lithauen, man kan virkelig spare mange penge ved at rejse dertil. Både på operationer og på tandlægeregningen.

Selvom jeg godt kan lide denne skønhedsverden, så vil jeg dog helelr ikke se for kunstig ud. Som i kan se på mine billeder ligner jeg jo heller ikke ligefrem en dragqueen hehe.

Joys drømmekrop

Se også

Nyeste historier
 Ad