Joanna fra Fristet er gravid

Hun har allerede afsløret, hvilke babynavne hun har i tankerne
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Se med i videoen ovenfor, hvor Joanna forklarer, hvorfor hun er en rigtig diva

Vi husker Joanna MaQueen som den seje og stærke deltager fra Fristet sæson 2, som til tider kunne have et lidt hidsigt temperament. Hendes frembrusende og stærke personlighed, fik desuden også scoret hende en plads i sæson 2 af Divaer i junglen. 

Nu afslører realitybaben, at hun er gravid og venter et barn til juli med sin kæreste Ali. 

På sin Instagram profil deler hun et billede af sin gravide mave og skriver:

"Ikke nok med at jeg har fundet verdens bedste mand, så har han også beriget mig med en lille baby, som vi er spændte på at møde til sommer. Jeg glæder mig til at dele resten af mit liv med jer"

Overfor Realityportalen afslører Joanna, hvilke babynavne hun og kæresten har besluttet sig for, og hvilke overvejelser de har om fremtiden. 

Her fortæller hun, at de ikke er sikre på kønnet endnu, men at de på baggrund af deres sidste scanning har en fornemmelse af, at de venter en dreng. Joanna fortsætter med at fortælle, at hvis dette er tilfældet, skal deres lille dreng hedde Gabriel. Hvis det viser sig at være en pige, er parret enige om navnet Cathalia.

Joanna og kæresten Ali har boet i Spanien i 7 måneder, hvor Joanna har arbejdet på sin nye party-app ved navn Chillay. Joanna uddyber overfor Realityportalen, at hun og kæresten har været vilde med at bo i Spanien, men grundet graviditeten, besluttede de sig for at flytte tilbage til Danmark, så barnet kunne vokse op tæt på parrets familier. Joanna fortæller dog, at de måske godt kunne finde på at flytte tilbage til Spanien, når barnet bliver lidt ældre. Hun forklarer nemlig, at det var hårdt at forlade Spanien, men at det fantastiske de nu har i vente, letter på sorgen. 

 

Stort tillykke til Joanna og kæresten med graviditeten!

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad