Jeanette Dzienis: En stor forandring i vores hverdag

Det forklarer stilheden på bloggen
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Har du hørt Jeanettes historie, om en paradise-vinder der har snydt i finalen?

Blogger og ex-paradiso Jeanette Dzienis kan nu afsløre i et blogindlæg, at der kommer til at ske en stor forandring hjemme hos hende.

Jeanette er stadig kærester med paradise-flammen Julian, og sammen har de den søde datter Athena. 

Nu er det dog ved at være slut med, konstant at lege far, mor og barn i det lille hjem, for Jeanette fortæller, at Athena skal starte i dagpleje den 1. marts, og hun kommer derfor ikke til at være hjemme hos sin mor 24 timer i døgnet. Denne forandring virker som noget, der er hårdt for Jeanette, der har vænnet sig til hele tiden at hygge sig med sin lille guldklump. 

bloggen skriver hun: "Nu er det jo ikke fordi nogen af os skal i krig eller noget som helst, hehe.. Men Athena skal jo starte i dagpleje her d. 1 Marts!! Og for mit og Athena’s vedkommende, er det jo en KÆMPE forandring i vores hverdag!  Årrrh, jeg kommer til at savne hende! Det er helt forfærdeligt så hurtigt tiden er gået! Øv altså.. Gid jeg kunne hygge herhjemme med hende for evigt <3 Det er nok kun andre forældre/mødre som der kan sætte sig ind i dette.. hihi, men det bliver så mærkeligt at skulle aflevere hende hos en anden kvinde, som der skal passe hende.. Hun er faktisk ikke blevet passet ude endnu overhovedet, så det bliver jo vildt mærkeligt for mig OG hende!"

Jeanette forklarer, at der har været lidt stille på bloggen på det sidste, fordi hun vil nyde de sidste par uger, hvor hun på fuldtid kan være i datterens selskab. Selvom Jeanette virker trist over forandringen, indrømmer hun også, at hun ved, at det er for det bedste, og at Athena selvfølgelig skal ud at lege med andre børn for bedst at kunne udvikle sig.

 

Herunder er nogle billeder af søde lille Athena

 

 

💔💔 en stor forandring herhjemme 💔💔 læs mere på bloggen. www.jeanettedzienis.dk

A photo posted by JEANETTE DZIENIS 🌸🦄 (@jeanette_dzienis) on

 

Jaah, mor det sjooovt😎😎💗

A photo posted by JEANETTE DZIENIS 🌸🦄 (@jeanette_dzienis) on

 

En forkølet mus🐭 skal pakkes godt ind💜

A photo posted by JEANETTE DZIENIS 🌸🦄 (@jeanette_dzienis) on

Se også

Nyeste historier
 Ad