Jacob fra sæson 7: Mine elever i folkeskolen er meget interesserede

Hør hvordan det er gået Jacob siden han var med i Paradise Hotel

Hvad har du brugt tiden på, siden du deltog i Paradise Hotel?

Dengang vores diskoteksjobs sluttede og en ny sæson begyndte at rulle over skærmen, besluttede jeg mig for at komme i gang med hverdagen igen. Det var hårdt efter et halvt år med fest og farver hver weekend, og skulle virkelig hive mig selv i gang. Men søgte et job som handicaphjælper og fik det. Jeg arbejdede fuldtid i tre år, indtil jeg søgte ind på lærerseminariet på Zahle, hvor jeg lige har afsluttet 2. Semester. Jeg er færdig som folkeskolelærer om tre år. Ved siden af arbejder jeg stadigvæk som handicaphjælper og lærervikar.

 

Startcastet til Paradise Hotel sæson 7.Ph 7

 Se også: Babe fra Paradise Hotel 7 skal være med i Robinson

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

Jeg får stadigvæk meget opmærksomhed her fire år efter. Mest i mit job på folkeskolen, hvor eleverne meget gerne vil høre om mine oplevelser.

I byen, hvis jeg kommer steder hvor jeg normalt ikke kommer, er der tit folk der kommer hen og spørg om jeg er Jacob fra Paradise.

Det fedeste ved det hele er faktisk folks reaktion på, at jeg er homoseksuel. Får så mange skuldreklap for at være anderledes, og for at have ændret folks syn på det at være bøsse. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at min deltagelse ville betyde så meget for andre. Da jeg kom hjem fra Mexico fik jeg utallige beskeder fra fyre og piger, der ville have hjælp til at springe ud og høre min historie. Jeg brugte meget tid på og svare på seriøse henvendelser. Her flere år efter modtager jeg faktisk stadigvæk beskeder fra personer, der spørger mig til råds.

Noget af det bedste jeg oplever er, når folk efterfølgende skriver, at de nu er sprunget ud, og at det var mig der hjalp dem på vej.

 

Se det sjove klip, hvor Jacob ikke kan holde fingrene - eller munden - fra flotte Nichlas.

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Paradise Hotel er det fedeste jeg har gjort i mit liv indtil videre. Lærte så meget om mig selv og det har klart styrket mig som person. Er blevet bedre til at stå overfor udfordringer uden at blive nervøs.

Fortryder intet fra mit liv i Mexico. Havde det bedste år med de andre deltagere. Jeg har mødte så mange forskellige personer på vores tur rundt på de forskellige diskoteker og det ville jeg heller ikke have været foruden.

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Jobmæssigt har jeg ikke (endnu) mødt nogle forhindringer. Jeg er spændt på reaktionen, når jeg skal til at søge job som folkeskolelærer. Umiddelbart tror jeg dog ikke det vil betyde noget.

Ift. kærligheden har min deltagelse heller ikke været en udfordring. Hvert fald ikke hvad jeg ved af. Har været single i et år nu efter et forhold på to år.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Taler ikke med nogle fra programmet mere. Tog et valg for et årstid siden, at nu skulle jeg til at lægge Paradise Hotel på hylden og fokusere på min uddannelse. Havde alligevel mistet kontakten til de fleste. Vi havde det mega sjovt sammen og synes de er nogle fantastiske mennesker. Men det eneste vi havde tilfældes var fest og det der skete i Mexico… og det elsker jeg dem for.

 

 Se også: Se største scorekarle i Paradise Hotel

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

Jeg regner som sagt med at blive færdig som lærer om tre år og få mig et job på en skole et sted. Måske en efterskole. I mellemtiden håber jeg på at finde en person jeg kan dele mit liv med.

 

Se også, hvordan det er gået de andre tidligere paradisoer her:

 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad