Inez: Sådan laver du din egen naturlige myggebalsam

Hvis du er til naturlige skønhedsprodukter, så deler Ugens blogger et fantastisk tip med dig - se videoen

Så er det allerede blevet fredag. Puha, jeg synes min uge er fløjet af sted. Måske fordi der er en masse ting jeg forsøger at afslutte før næste uge, hvor jeg skal lave køkken med min kæreste. Det bliver kaos herhjemme, for alt skal rives ned og imens skal komfuret, køleskabet, vaskemaskinen, opvaskemaskinen og et kæmpe skab stå i stuen. Det bliver lidt af et mareridt, men der er ingen vej udenom, for vi har haft en kæmpe vandskade.

 

En af de ting jeg har været nødt til at gøre, før det hele bliver splittet ad, er at producere en ordentlig portion prøver på nogle af de skønhedsprodukter, der kommer med i min næste bog, Hej smukke. Jeg bruger dem, når jeg er ude og fortælle om bogen, som eksempler på hvad den kommer til at indeholde.

 

Her kan du se hvad det blev til:

Inez Gavilanes

Duftesalt med lavendel. Den virker beroligende og er også rigtig god mod hovedpine. Aromaterapi lige til at tage med i lommen.

 

Inez Gavilanes Læbepomade med rose, der både er fugtgivende og antibakteriel

 

Inez Gavilanes Fodbadesalt med fyrrenåle, der fjerner dårlig lugt og endda er god mod fodsvamp

 

Inez Gavilanes Mit absolutte yndlings luksus produkt: lotionbaren, der kan varieres på tusinde måder og an bruges både som lotion og massageolie.

 

Se også: Inez: Vi havde det så godt sammen under optagelserne

 

Da vi var i junglen for at lave I´m a celebrity, måtte vi have to personlige ting med ud i lejren. Min ene ting var en hjemmelavet myggebalsam, som faktisk virkede overraskende godt.

Jeg har lavet en lille video her, så du kan se hvordan man gør, og måske lave din egen.

Sådan laver du din egen myggebalsam helt naturligt.

 

 

I aften står den på Forlagsfest. Dem bliver der holdt en del af og jeg ved faktisk ikke helt hvad anledningen er denne gang.  Men det er altid helt vildt sjovt. Hvis nogen skulle være i den vildfarelse, at bogorme er kedelige, så tager de grusomt fejl. Jeg glæder i hvert fald rigtig meget.

 

 Så også: Blå Bog Inez Gavilanes: Min kæreste - og Kira Eggers - er mit største idol

 

 Se alle Inez' blogindlæg her: Ugens blogger

Se også

Nyeste historier
 Ad