Inez: Jeg er afhængig af lange smukke negle

Kom med Ugens blogger til negleteknikker

På mandag kan du se Inez Gavlinanes i Jeg er en celebrity - få mig væk herfra!

 

Så gik onsdagen helt uden jeg fik givet lyd fra mig, det var ikke meningen! Men det blev en af de dage, der ligesom bare smuldrede for mig.

Jeg havde planlagt en 50/50 dag forstået på den måde, at den skulle være en halv hygge dag og en halv arbejdsdag. Jeg skulle til møde med presse og marketingsafdelingerne på Carlsen (det forlag jeg er tilknyttet) og havde planlagt at give mig selv lidt luksus inden, når nu jeg alligevel skulle til byen.

 

Se også:

Inez: Vi havde det så godt sammen under optagelserne til Jeg er en celebrity

 

Der er to ting, jeg nok må erkende at være voldsomt afhængig af, nemlig at få lavet hairextensions og lange flotte negle.

 

Da jeg var ung og på røven tog jeg et kursus og blev negleteknikker, fordi det var den eneste måde jeg kunne få råd til at have negle på hele tiden. Jeg blev aldrig helt en haj til det der med negle, men det gør ikke så meget, for nu er jeg i den ufattelig heldige situation, at jeg har lært Paw Froberg Pedersen at kende.

  Inez Gavilanes

Her er Paw, min superhelt på neglefronten. Han har vundet masser af guld- og sølvmedaljer indenfor alt i negle. Senest en 2. Plads ved dette års DM i nail art, altså kunst på negle, i den form der hedder tipbox.

 

Nu er det Paw der laver mine negle, og det gjorde han også i dag. Gennem det sidste års tid har jeg haft alt fra unikke blomsterdesigns til vilde junglenegle som dem jeg havde på i Sydafrika. I dag havde jeg ingen idé om hvordan jeg gerne ville have kløerne til at se ud, men det havde Paw, og han kender mig efterhånden ret godt, og ved hvad jeg kan lide.

 Inez GavilanesInez Gavilanes

I stolen hos Paw

 Inez Gavilanes

Når neglene er lavet, skal vi bestemme os til, hvordan de skal se ud. Jeg kigger lidt på nogle idéer Paw har liggende og så snakker vi os frem til det endelige design.

 

Se også:

Inez: I aften skal jeg se premieren på Jeg er en celebrity - få mig væk herfra 

 

Mit møde på forlaget blev aflyst mens jeg var hos Paw, fordi der var sket en dum misforståelse om datoen. Mega øv, for der er jo ikke så længe til min bog udkommer og der er meget der skal forberedes. Men det betød at Paw og jeg pludselig fik god tid til at gøre neglene ekstra fine. Inez Gavilanes

Vi landede på håndmalede blomster i grå, sort og hvid på en gammelrosa bund. Lækkert!

 

Inez Gavilanes

De færdige negle

 

Bagefter slentrede jeg gennem byen, nød solen og sugede indtryk til mig. Det er en af de måder jeg får inspiration og idéer på, og jeg fik da også shoppet nogle spændende materialer til et af mine næste bogprojekter, som også skal være en gør-det-selv-bog.

 

Torsdag står den på fire møder i Roskilde, hvor jeg er tilknyttet som coach i et super fedt projekt, der hjælper unge mennesker. Det er et job der altid gør mig glad og fylder mig op på en helt anden måde end alle de andre ting jeg laver. Men mere om det en anden gang, nu er det hunde-hygge-tid

 Inez Gavilanes

Uffe er en genbrugs-chi hua hua, som jeg har hentet på et dyreinternat. Han er det mest bedårende lille væsen og har mange fans, både herhjemme på matriklen, men også i resten og familien og i vennekredsen. 

 

Se også:

Inez Gavilanes: Min kæreste - og Kira Eggers - er mit største idol

Se også

Nyeste historier
 Ad