Ines Gavilanes: Jeg elsker vores forlagsfester

Ugens Blogger har danset på toppen af København

Se også: Inez: Vi havde det så godt sammen under optagelserne til Jeg er en celebrity

inez gavilanes

Godmorgen til en smuk dag og en lille smule tømmermænd.

 

Jeg lever! Men det føles ikke helt sådan. Det var en super dejlig aften i godt selskab på Forlaget Carlsen i går. Jeg var inviteret til middag og dans på toppen af Egmontbygningen, med udsigt over vores smukke hovedstad.

inez gavilanes 

Udsigt fra Egmont. Der er smukt på toppen af byen.

 

Jeg ELSKER de her forlagsfester, for jobbet som forfatter eller illustrator, som der jo også er en del af på sådan et forlag, kan være ret ensomt, hvis ikke man ligefrem sidder i et skrivekollektiv eller på en tegnestue. Det er sjældent jeg møder mine kolleger, medmindre jeg er i et samarbejde med nogle af dem, og det er rigtig dejligt at komme ud og mærke at der findes andre levende væsner der deler min interesse for gode historier, smukke billeder og fantastiske tegninger. Og især for hvordan man bedst muligt strikker det hele sammen til et brag af en bog.

 

inez gavilanes

Skønt gensyn med dejlige Donse! Eller Anne-Marie Donslund, som hun jo rigtigt hedder J Sammen har vi skrevet serien Den magiske bog.

Se også: Inez Gavilanes: Min kæreste - og Kira Eggers - er mit største idol

 

Efter den indledende runde med knus, kindkys og velkomstlækkerier (Som på Carlsen af en eller anden grund altid involverer pinocchiokugler) var der lækker mad, lækker vino og lækre mennesker. Der var endda bobler i en lind strøm og en quiz med nogle virkelig underlige spørgsmål. Fx hvad er digitusfobi og hvad er særligt for kakerlakkers måde at parre sig på.

 

inez gavilanes

Jesper styrer quizzen med hård hånd.

 

Efter bobler var der musik, dans og fri leg og jeg sagde det allerede i går her på bloggen; bogorme er ingenlunde kedelige! Og uden at skulle gentage mig selv, må jeg bare konstatere, at billedmaterialet fra senere på aften blev slettet på vejen hjem. Hvad der sker på forlaget, bliver på forlaget, som man siger...

 inez gavilanes

Dette billede overlevede dog slette-runden, da jeg vurderede at Julies smukke ansigt kompenserer for mit sejlende blik.

 

Nu skal jeg til 40 års fødselsdag hos min hotte storebror, hans lækre kone og deres to ultra skønne unger. Men før jeg smutter, synes jeg da lige du skal vide hvad jeg lærte i går; kakerlakhannen skruer sin penis ind, når den bestiger en hunkakerlak og digitusfobi er angsten for andre folks tæer.

 

Se også:

Inez Gavilanes: Sådan laver du din egen naturlige myggebalsam

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad